NIEUWS

Klipsch Workshop - iets voor u?


Redactie HiFi.nl | 05 april 2007

In samenwerking met Klipsch Europe en HiFi.nl organiseert HVT een Workshop met de bijzondere luidsprekers van Klipsch uit de `Heritage` lijn.

Deze bijzonder luidspreker-serie van de legendarische ontwerper Paul Klipsch (1904-2002) staat centraal in deze workshop. De ‘Heresy’, ‘Cornwall’ en ‘Scala’zijn gebouwd rond het hoornprincipe, een concept dat bekend staat om het hoge rendement. U heeft een unieke gelegenheid deze – gedurende vijftig jaar vrijwel ongewijzigde – weergevers te komen beluisteren!

Speciale gasten: Guido Tent en ir. Menno van der Veen.

Van der Veen
Voor de HVT workshop demonstreert Menno van der Veen met twee buizenversterkers. De eerste is de bekende bouwdoos UL40-S2 met zilver ringkern trafo’s, gekoppeld aan de nieuwe MCML05 buizen voorversterker (naast lijningangen ook MC/MM voorversterking). De tweede versterker is de PR20HES2 die volgens een totaal ander concept is opgebouwd, met EI-trafo’s in plaats van ringkernen.
Zie voor meer info www.mennovanderveen.nl.

Tentlabs
De Tentlabs zelfbouw CD-speler komt als compleet pakket inclusief 75 pagina’s instructie en bevat alle onderdelen om tot een klinkend resultaat te komen. Alle elektronica is ondergebracht op modules, welke volledig gebouwd en getest geleverd worden, hetgeen de nabouwzekerheid op een hoog nivo brengt. De zelfbouw speler heeft een introductie verkoopprijs van 2.500 euro.
Zie voor meer info www.TentLabs.com.

Sixties Top 100
Nummers uit deze 4CD-box – met ‘The Beatles’, ‘Rolling Stones’ en ‘Golden Earrings’ e.v.a. – maken de dag tot een waar luisterfestijn. Deze box van Universal is eveneens te koop tegen een gereduceerde prijs van 15 euro.


Datum:
zaterdag 21 april 2007

Tijd:
sessie 1 van 10.00 tot 11.30
sessie 2 van 11.30 tot 13.00
sessie 3 van 14.00 tot 15.30
sessie 4 van 15.30 tot 17.00

Plaats:
redactie Hifi Video Test
Prinses Marielaan 8c (achter witte gebouw ‘Polyhymnia’, nr. 10)
3743 JA BAARN

Er zijn geen kosten verbonden aan deze workshop. De eerste 48 deelnemers krijgen bericht omtrent deelname.
Geef aan welke tijd u het beste schikt, is de sessie vol dan krijgt u bericht welke tijd u welkom bent.
Mail naar workshops@hifi.nl

EDITORS' CHOICE