NIEUWSMelody HiFi

Inovis: Melody nieuws

Redactie HiFi.nl | 23 maart 2007 | Melody HiFi

(ingezonden mededeling)

We love our Melody

Melody bestaat al vanaf 1987 en is voor velen geen onbekende meer. De oprichter van het bedrijf “Melody Valve Hi Fi” in Melbourne Australië is de heer Shi He Wang, een zeer ervaren ingenieur die naast ondernemer ook een echte “audiophile” genoemd mag worden.

De productie was vanaf het begin opgezet in Australië, maar om de productiekosten per eenheid te reduceren heeft Melody haar productiefaciliteiten overgebracht naar Shenzhen in China.

Melody wordt geproduceerd met prachtige componenten: condensatoren van Jensen en transformatoren van Nipon steel en WBT chassis delen. 

De heer Shi He Wang legt veel nadruk op thema’s als stabiliteit en ruis. Hij heeft deze problemen opgelost door zijn ontwerpen aan te passen. Door gebruik te maken van 101D buizen en zeer goed presterende transformatoren heeft hij operationele ruis weten te reduceren tot bijna onhoorbaar niveau.

Inovis is er trots op dat ze dit merk mogen vertegenwoordigen en zoals we in de kop van dit nieuwsbericht schrijven luidt hun motto dan ook: “We love our Melody”.

MERK

EDITORS' CHOICE