NIEUWSHitachi

Hitachi CP-X5 LCD Projector

Redactie HiFi.nl | 17 maart 2007 | Hitachi

(ingezonden mededeling)

Hitachi breidt gamma uit met 2500(lm) optie voor heldere presentaties in alle lichtomstandigheden

Brussel, 16 maart 2007 – Met de CP-X5 bouwt Hitachi verder op het succes van de CP-X1, die in september 2006 gelanceerd werd als de oplossing voor alle mobiele professionals.

Als oplossing voor presentaties in variabele lichtomstandigheden, levert de CP-X5 een zeer hoge helderheid zonder de lage geluidsniveaus, gebruiksvriendelijkheid of compactheid van het toestel aan te tasten. Natuurlijk neemt de CP-X5 enkele kenmerken over van zijn voorganger, zoals de korte projectielens, de snelstart (3 seconden) functie, de onmiddelijk-uit functie en de mogelijkheid om te presenteren via USB zonder het gebruik van een PC. Deze functies vormen samen met zijn lichte gewicht en compacte afmetingen een groot voordeel voor mobiele professionals.

“Terwijl alle kenmerken in het ontwerp verzekeren dat de CP-X1 een zeer compact en eenvoudig te gebruiken apparaat is, verhoogt de CP-X5 de helderheid tot 2500 lumens om betere prestaties te garanderen in alle lichtomstandigheden. Met deze uitbreiding van het bestaande product portfolio voor professionele gebruikers blijft Hitachi toegewijd oplossingen voorzien voor alle projectienoden van mobiele professionals in kleine en grote organisaties,” zegt Axel Kutschke, Senior Manager, Presentation Products bij Hitachi Digital Media Group. 

Beschikbaarheid:
De CP-X5 zal in Europa verkrijgbaar zijn vanaf april 2007 en zal in de Benelux door BIS gedistribueerd worden.


EDITORS' CHOICE