NIEUWSMSB

iPod beter dan CD?


Redactie HiFi.nl | 16 maart 2007 | MSB

(ingezonden mededeling)

Ja!...Hansted Audio/NMC, importeur van onder andere Jadis, Amazon, Mobile Fidelity heeft de exclusieve rechten gekregen om uw iPod te upgraden tot een waar high end product. Voorwaarde is wel dat u de beschikking heeft over een speler van minimaal 30 GB.

Met een modificatie van 199 euro waardeert u uw iPod op naar ware high end mogelijkheden, waarop bij de 30 GB 90 uur muziek gaat en bij de 80 GB maar liefst 240 uur!

Hansted Audio/NMC is de enige die deze revaluatie, die op microscopisch niveau moet worden uitgevoerd, in de Benelux kan en mag uitvoeren.

Ten einde volledig ‘high end’ profijt van deze opwaardering te hebben, behoor je de MSB iLink aan te schaffen. Dit is ’s werelds enige iPod docking station dat echte digitale audio output biedt. Nadat de iPod is gemodificeerd wordt het digitale signaal naar de iLink gezonden. De output verloopt door middel van een optische, coaxiale of gebalanceerde AES/EBU kabel. Deze output maakt het voor audiofielen mogelijk hun iPod tot een dusdanige high end bron te transformeren, dat hij qua sound reproductie kan wedijveren met een heel goed CD transport.
De iLink heeft tevens een RF zender waardoor het mogelijk is je met de iPod vrij door de luisterruimte te bewegen zonder dat daarbij de geluidskwaliteit wordt aangetast. Uiteraard laadt de iLink de iPod ook op.

Hansted Audio/NMC levert ook reeds kant en klaar gemodificeerde iPods.

Prijzen:
iLink met RF link plus iPod upgrade: 1995 euro
iLink met RF link plus een 80MB ge-upgrade iPod Video: 2349 euro

MERK

EDITORS' CHOICE

 • Op vakantie bij de dealer
  Primeur: Bowers & Wilkins 700 Signature
  Op vakantie bij de dealer
  lees meer »
 • Review
  NAD M33: grensverleggend
  Review
  lees meer »
 • Op vakantie bij de dealer
  HIFI.NL Lezersaanbiedingen
  Op vakantie bij de dealer
  lees meer »