NIEUWSBurmester

Burmester breidt caraudio activiteiten uit

Rob van Ginneken | 08 maart 2007 | Burmester

Onze al een tijdje geleden beloofde reportage over de fenomenale Burmester audioinstallatie in de Bugatti supersportwagen staat nog steeds ‘op de handrem’ om de simpele reden dat het exotische automerk het afgesproken interview met Dieter Burmester niet toestaat. Hun publiciteitsafdeling wil alles kennen zelf strak in de vingers houden. En aangezien Burmester het project in opdracht van Bugatti heeft uitgevoerd, moet de Duitse geluidstovenaar zich helaas aan die wens houden.

Ons regelmatige telefoontje richting Duitsland met de vraag ‘hoe de vlag er bij hangt’ levert nu in elk geval boeiende informatie op. Is het om het gedoe een beetje goed te maken?In elk geval gunt Dieter Burmester ons een leuke primeur. ,,Burmester is in gesprek met twee andere hoogwaardige automerken over de ontwikkeling van een exclusieve car audiolijn. Een veel uitgebreider project dan met de Bugatti en we zullen daar beslist wel heel veel over te melden hebben. In de loop van volgend jaar zullen de presentaties plaatsvinden.”


Burmester installatie Bugatti blijft niet de enige van het highend audiomerk.

Vanzelfsprekend wil Dieter Burmester niet veel meer kwijt over de spectaculaire ontwikkeling van een veel bredere caraudio lijn. Een ding is zeker: in de autowereld duurt het ontwikkelen van nieuwe producten meerdere jaren, dus is Burmester al veel verder met het project dan hij nu wil toegegeven. Welke automerken? Veel kandidaten zijn er niet meer over nu bijvoorbeeld Jaguar zich met B&W heeft verbonden. Porsche, Lamborghini en Bentley lijken ons mooie kandidaten, maar ook ons eigen Nederlandse Spyker. Wordt vervolgd!


EDITORS' CHOICE