NIEUWSTangent

Havoned: Tangent importeur van het jaar

Redactie HiFi.nl | 23 februari 2007 | Tangent

(ingezonden mededeling)

Havoned Tangent importeur van het jaar

Havoned is onderscheiden door Tangent met de titel “Distributor of the Year 2006”. Deze eervolle onderscheiding wordt elk jaar uitgereikt aan ’s werelds beste importeur van Tangent producten. 

Dat Havoned deze onderscheiding in ontvangst mocht nemen is een gevolg van de buitengewoon succesvolle introductie in Nederland van het programma  table radios. In zeer korte tijd heeft Havoned voor dit onderdeel van het brede Tangent programma van audio en video producten een hoge graad van distributie en daarmee samenhangende verkoopresultaten kunnen scoren.


Ruud Schaay van Havoned (rechts) neem de Award in ontvangst

De hoogwaardige kwaliteit van de Tangent table radios collectie heeft tot veel positieve reacties geleid in de branche. Met name de buitengewoon gunstige prijs/kwaliteitverhouding heeft daaraan een belangrijke bijdrage geleverd. Het gehele product maakt een zeer volwassen indruk en wordt gekenmerkt door een uitstekend geluidsniveau. De fraaie styling en de brede kleurenkeuze van de behuizingen, voegen daaraan nog een extra dimensie toe.

Het Tangent table radios programma bestaat uit drie verschillende uitvoeringen. De Tangent UNO table radio kenmerkt zich door fraai retro design. De Tangent DUO clock radio is tevens voorzien van een wekkerradio functie. De Tangent DAB table radio blinkt uit door de nieuwste DAB technologie (digitale geluidskwaliteit). De superieure geluidskwaliteit gecombineerd met de digitale alarmklok en het fraaie design zullen in de slaapkamer een welkome aanvulling zijn. Alle table radios zijn bovendien uitgerust met een line in voor bijvoorbeeld een mp3-speler en line out voor een hoofdtelefoon.

Op zich is het geen verrassing dat de Deense Tangent fabrikant van hifi producten een zo opvallend goed eindproduct presenteert. Met een jarenlange ervaring op het gebied van speakersystemen, kon eigenlijk niet anders verwacht worden. Binnenkort is er nog meer Tangent nieuws te verwachten van Havoned.

MERK

EDITORS' CHOICE