NIEUWS

Marmitek GigaVideo80™

Redactie HiFi.nl | 28 januari 2007

(Ingezonden Mededling)

Marmitek GigaVideo80™

De Marmitek GigaVideo80 maakt het mogelijk om het signaal van een satelliet- of betaal-TV ontvanger door te sturen naar een tweede TV, zodat ook elders in huis kan worden gekeken naar het totale TV aanbod.

De GigaVideo80 zendt het Audio en Video signaal draadloos door muren en plafonds. Kabels leggen en gaten door het plafond boren is dus niet nodig.

Op de GigaVideo80 kunnen 2 bronnen gelijktijdig aangesloten worden, en er kan eenvoudig geschakeld worden tussen beide signalen, zonder ompluggen. Dit kan vrijwel ieder A/V apparaat zijn, zoals een dvd-speler, dvd-recorder, videorecorder, PC, set-top box, decoder, satellietontvanger of videocamera. Schakelen tussen beide apparaten gaat heel eenvoudig, met één druk op de knop.
 
Op de ‘tweede TV’ (bv. die in de slaapkamer) kan men kijken wat men wil. Hierbij is men niet afhankelijk van de bron die op de ‘eerste TV’ (bv. in de woonkamer) is geselecteerd.

Het bedienen van de aangesloten A/V apparaten is mogelijk vanaf de locatie van beide TV’s. Men hoeft dus niet het hele huis door te lopen om de film te pauzeren of van bron te wisselen. Men kunt hiervoor gewoon de originele afstandbediening van het aangesloten A/V apparaat gebruiken.

Prijs:
GigaVideo80™:  69,95 euro.


EDITORS' CHOICE