NIEUWSMonster

Monster® ISF HDTV Calibration Wizard DVD

Redactie HiFi.nl | 25 januari 2007 | Monster

(ingezonden mededeling)

Het is een feit dat nieuwe televisietoestellen meestal af fabriek zo zijn ingesteld dat zij maximaal opvallen in het schap van de winkel en daarmee geen accuraat en natuurgetrouw “plaatje” weergeven.

Als u uw films toch op de realistische manier wilt beleven zoals de regisseur dit bedoelt heeft dan was een professionele beeld calibratie de enige manier om dit te realiseren. Tot nu toe dus, want Monster® introduceert de ISF HDTV Calibratie Wizard DVD.

Dankzij deze DVD is het mogelijk om de beeldkwaliteit van uw tv drastisch te verbeteren op een eenvoudige, stap voor stap manier. Aan de hand van prima uitgelegde stappen wordt u in staat gesteld om contrast, helderheid, kleur en scherpte optimaal in stellen. Dit is vooral te danken aan de simpele uitleg die aan iedere stap ten grondslag liggen. Duidelijke voorbeelden maken het verschil in instelling direct duidelijk. Als u alle stappen die op DVD staan heeft gevolgd en uw televisie bijbehorend heeft ingesteld dan is een optimale en realistische film beleving uw beloning. U zult versteld staan over de duidelijkere detaillering, de realistische beeldkwaliteit en accurate contrast en zwart niveaus!

Naast deze eenvoudige beeldverbetering stappen staat de DVD vol met extra achtergrond informatie en zelfs een WMV HD videoclip met 7.1 surround geluid (af te spelen op een moderne PC of Mac).

De Monster® ISF HDTV Calibration Wizard DVD heeft een verkoopprijs van 34,95 euro en is nu leverbaar (ook via High Fidelity Discs).

Highlights:

  • Eenvoudige, stap voor stap video instructies, geen moeilijke test patronen of ingewikkelde programmering
  • Calibratie uit te voeren zonder gebruik te maken van extra, dure, hulpmiddelen
  • Contrast, helderheid, scherpte en kleur optimaal ingeregeld, in een mum van tijd
  • Beleef uw favoriete films zoals de professionals dit bedoeld hebben
  • Gepresenteerd door popster Jenna Drey en “Head Monster” Noel Lee
  • Professioneel samengesteld met medewerking van de ISF, Image Science Foundation; dé autoriteit in video calibratie

EDITORS' CHOICE