van Medevoort nieuws

Redactie HiFi.nl | 21 januari 2007 | Van Medevoort

(ingezonden mededeling)

van Medevoort introduceert een Super Audio CD-speler en een geïntegreerde versterker in de nieuwe huisstijl van het merk.

CD 350

In een tijd waarin twee-kanaals audio weer erg populair is en de Super Audio CD gemaakt wordt voor een kleinere markt van toegewijde- en kritische muziekliefhebbers, introduceert van Medevoort een nieuwe tweekanaals cd- en sacd speler.

Audioart past haar kennis van digitale technieken toe in de professionele wereld. Dat komt terug in de produkten voor de consumentenmarkt. Die zijn professioneel gebouwd en beschikken over geavanceerde digitale- en analoge circuits, die vooral zorgen voor een optimale muzikale beleving. Dat achter de massieve aluminium frontplaat van deze CD350 audiofiele componenten gemonteerd zijn, isolatie-systemen die akoestische terugkoppeling reduceren en
professionele digitaal naar analoog converters, is op dit niveau van engineering eigenlijk vanzelfsprekend. Dat geldt ook voor de aanwezigheid van de optische- digitale- en analoge uitgangen, die natuurlijk borg staan voor een hoge kwaliteitsverbinding met de versterker. Optioneel kunnen gebalanceerde XLR´s gemonteerd worden. Er wordt een afstandbediening meegeleverd, de aansluitbussen zijn verguld en het front is in zilver en zwart uitgevoerd.

Prijs:
vM CD350 cd-sacd speler: 1990 euro

 

MA 350

Van Medevoort introduceert een geïntegreerde stereo-versterker, uitgevoerd in de nieuwe huisstijl van het merk. De basiskenmerken blijven ook voor dit produkt gelden.

De apparatuur is ontwikkeld vanuit een professioneel perspectief, met het accent op de beleving van muziek. De zware- en degelijke constructie, het nieuwe massief aluminium frontpaneel en de aanwezigheid van een gebalanceerde XLR-ingang, verraden de professionele bakermat van de fabrikant. Technisch gezien wordt er tegemoet gekomen aan optimale muzikale prestaties. De versterkertrappen zijn in klasse-A geschakeld, de eindtrappen in dynamische klasse-A, de vervorming is minimaal, de bandbreedte erg omvangrijk en het muziekvermogen van 150 Watt per kanaal voldoende om de meeste luidsprekers uit te sturen. Deze nieuwe MA350 kan ook geschakeld worden als separate voor- en eindversterker, komt met een afstandsbediening, heeft vergulde in- en uitgangen, is meervoudig beveiligd en wordt uitgevoerd met een zwart / zilveren frontplaat.

Prijs:
vM MA350 geïntegreerde stereo-versterker: 1990 euro

MERK

EDITORS' CHOICE