Lyngdorf CES nieuws

Redactie HiFi.nl | 15 januari 2007 | Lyngdorf Audio

(ingezonden mededeling)

De CES Show van 2007 is net weer achter de rug. Op deze show heeft Lyngdorf Audio maar liefst 4 nieuwe producten aangekondigd.

Allereerst zijn er 2 `standalone` uitvoeringen van RoomPerfect™ bekend gemaakt, de DPA-1 en de RP-1. De DPA-1 is een complete voorversterker met geïntegreerde RoomPerfect™ module. De DPA-1 lijkt, ook qua behuizing, sterk op een TDAI2200, maar heeft geen eindversterkers. De RP-1 is een meer basale uitvoering, zonder alle voorversterkermogelijkheden, en heeft dan ook een geheel nieuw behuizing gekregen. Beideapparaten maken het mogelijk om RoomPerfect™ in een bestaande setup te integreren, zonder noodzakelijkerwijs ook een nieuwe versterker aan te schaffen. 


  
Ook introduceert Lyngdorf Audio 2 nieuwe luidsprekers. Het gaat om een nieuwe woofer, de BW-1, bedoeld om tegen een achterwand geplaatst te worden, niet noodzakelijk in een hoek, en van een wat kleiner formaat dan de W210. Completerend aan deze BW-1 luidsprekers wordt ook een dipool luidspreker aangekondigd, de DP-1. De DP-1 behelst conventionele drivers maar heeft geen gesloten behuizing. Het resultaat is een zeer snelle een accurate luidspreker die, samen met de BW-1, perfect te integreren valt in iedere omgeving door de bescheiden afmetingen en onopvallende uitstraling.

Al deze nieuwe producten zullen naar verwachting in april 2007 leverbaar worden. Meer informatie, zoals prijzen en technische specificaties, zijn nog niet bekend gemaakt maar worden binnenkort bekend gemaakt.

MERK

EDITORS' CHOICE