NIEUWSVPI

VPI Mini TNT Feet

Redactie HiFi.nl | 02 januari 2007 | VPI

(ingezonden mededeling)

VPI heeft een nieuwe upgrade ontwikkeld voor de originele voetjes onder elke VPI Scout, Scoutmaster, Super Scoutmaster of Aries draaitafel die VPI ooit gemaakt heeft.

De nieuwe voetjes dragen de naam “VPI Mini TNT Feet” en zijn heel wat zwaardere en meer stabiele voetjes in de stijl van deze onder de TNT en HRX draaitafels. De nieuwe voetjes zorgen voor een grotere stabiliteit, een betere controle over geluidsdegraderende trillingen en resulteren dus in een betere klank van uw VPI draaitafel.

Deze nieuwe voetjes zijn een van de beste en meest betaalbare upgrades voor uw draaitafel die VPI ooit heeft geproduceerd. Het enige wat vereist is, is het losschroeven van de reeds aanwezige kegelvormige voetjes en het in de plaats schroeven van deze niewe VPI Mini TNT Feet. Het resultaat is dat de geluidsreproductie van je draaitafel weer een stapje dichter komt bij deze van het topmodel, de HRX.
 
De nieuwe voetjes zijn zo ontworpen dat ze perfect passen bij de afmetingen van uw Scout, Scoutmaster, Super Scoutmaster of Aries plint. Dit zorgt er ook voor dat ze volledig compatibel zijn met andere accesoires zoals een stofkap.
 
De VPI Mini TNT Feet zijn redelijk zwaar (ongeveer 500g per stuk), zeer goed geïsoleerd en hebben een uiterst stabiele basis met een diameter van ongeveer 6 cm. De voetjes zijn gemaakt uit een composiet van Delrin en roestvrij staal, gelijkaardig aan de plint van de HRX draaitafel. In het ontwerp van de voetjes is ook een dempingsmechanisme geïncorporeerd. Onderaan in de voetjes bevinden zich tenslotte drie kogels die dienen als contactpunt met je rack om trillingen nog verder te minimaliseren. Resultaat? Een lagere ruisvloer, strakkere basweergave en een meer precieze afbeelding en soundstage!


Afmetingen:
5 cm hoog
6cm diameter

MERK

EDITORS' CHOICE