Prijswinnaar Shunyata prijsvraag bekend

Albert Jan van Weij | 29 december 2006 | Shunyata Research

De afgelopen maand maakten lezers van HiFi.nl kans op een Shunyata Taipan Helix 1,8 meter netsnoer ter waarde van 759 euro. Om in aanmerking te komen voor deze prijs moest u een mail sturen naar taipan@hifi.nl. Vandaag maken we de gelukkige prijswinnaar bekend.

Aan de basis van het Amerikaanse Shunyata ligt de ongelooflijke kennis van de voormalige NSA-wetenschapper Caelin Gabriel. Hij ontwikkelde de gepatenteerde ‘helix’ architectuur. Hiermee wordt emc-straling buitengesloten en de kabelinductie verlaagd. De productlijn van Shunyata wordt in diverse gerenommeerde muziek-, film- en opnamestudio’s wereldwijd gebruikt voor optimale weergave. Ook luidspreker-fabrikanten lumen white en Ayon Audio gebruiken Shunyata bekabeling. Shunyata’s kabels zijn al door vele vooraanstaande hifimagazines als beste beoordeeld.
Awards o.a. : ‘Innovation in Design Award’ – SoundStage!, world’s leading magazine for high-end audio and music, en ‘The Absolute Sound ‘- Editor’s Choice Award 2006.

“ … Met de Taipan Helix VX lijkt er bijna een nieuwe dimensie bij te komen....Dit is een kabel die ‘klonk’ als een vijfhonderd Watt eindversterker die moeiteloos reserves in de strijd kan blijven gooien. Bijzonder is het nagenoeg perfect neergezette beeld zowel in de breedte als de diepte….” – Recensie Taipan Helix VX , Vi-fi oktober 2006 – Jo Muller & Hans de Ligt

Wat moet u doen om in aanmerking te komen voor deze prijs? Eigenlijk niets! Sound-Emotions stelt de prijs ter beschikking aan de lezers van HiFi.nl. Het enige wat u hoeft te doen is een email versturen aan taipan@hifi.nl met daarin de tekst "ja, ik wil graag kans maken op het Shunyata Taipan Helix 1,8 meter netsnoer ter waarde van 759 euro" , en u dingt automatisch mee naar de prijs.

En de prijswinnaar is.............

Dhr. Wim Aarts

Namens Sound E-motions en HiFi.nl willen wij u graag van harte feliciteren.

Geen prijs gewonnen, geen nood. HiFi.nl organiseert regelmatig prijsvragen voor haar lezers. 
Abonnees maken automatisch kans op leuke prijzen. Ook abonnee worden? Klik hier.


EDITORS' CHOICE