Harman Kardon HS200

Redactie HiFi.nl | 20 december 2006 | Harman Kardon

(ingezonden mededeling)

Harman Kardon introduceert eind december 2006 zijn nieuwe HS 200 2.1-kanaals Home Cinema en Music Systeem. Met de bijbehorende DVD-receiver, uitgevoerd in Harman Kardon’s huisstijl van glanzend zwart met blauwe ring, en het eersteklas luidspreker systeem is het bedrijf wederom geslaagd in zijn missie, producten op de markt te brengen die opvallen doordat superieure kwaliteit wordt gecombineerd met een uitgesproken mooie vormgeving. Producten dus, die zijn “Designed to Entertain.™”

De HS 200 is voorzien van een High-Definition Multimedia Interface™ (HDMI™); van speciale video processors waarmee conventionele signalen worden omgezet naar formaten van meer dan 720p/1080i; van twee USB-poorten; en van Dolby® Virtual Speaker surround processors die met slechts twee luidsprekers en een subwoofer voor een virtueel surround sound effect zorgen. De DVD-receiver speelt met gemak DVD-Video, DVD-Audio, CD-R/RW, DVD-R/RW en DVD+R/RW af en kan omgaan met DVD’s en CD-ROM’s met Windows Media® Audio (WMA), MP3, DivX® en JPEG-bestanden. Verder heeft het een volledige audio/video-regeling met een RDS FM tuner en een progressive-scan DVD audio/video-speler.

Het systeem wordt afgerond met een hoogwaardig 2.1-kanaals luidsprekersysteem en een handige afstandsbediening. De HS 200 levert 2 x 65 Watt (RMS). De componenten van het 2.1 luidsprekersysteem passen qua ontwerp perfect bij de DVD-receiver. Het systeem omvat een actieve subwoofer en twee magnetisch afgeschermde, tweeweg-satellietspeakers.

Door de grote hoeveelheid installatie-opties is het systeem voor bijna elke omgeving geschikt – een van de voordelen van een 2.1-kanaals systeem. De satellieten worden snel en eenvoudig aan een muur bevestigd, op een plank neergezet of met de bijbehorende vloerstaanders decoratief in de ruimte geplaatst.


EDITORS' CHOICE