NIEUWS

Marmitek Invisible Scart

Redactie HiFi.nl | 19 december 2006

(ingezonden mededeling)

Eindhoven – Met de sterke opkomst van LCD en Plasma TV’s verdwijnt de noodzaak om de TV op of in een grote kast te plaatsen. Vaak doet men dit toch, omdat de dvd-speler (of een ander A/V apparaat) direct bij de TV moet staan. Marmitek speelt hierop in met de introductie van de Invisible Scart. Het nieuwste product op het gebied van draadloos Audio en Video verzenden.

Vrijheid
Nu kunt u uw A/V apparaat in een andere hoek van de kamer plaatsen en deze toch blijven bedienen en de beelden bekijken. Dit systeem sluit u rechtstreeks aan op de scart ingang van uw TV en werkt draadloos. U bent dus niet langer gebonden aan de lengte van uw scartkabel. Marmitek Invisible Scart geeft u de vrijheid om uw TV te plaatsen waar u maar wilt, ongeacht de plaats van uw A/V apparaat.

Wat doet de Invisible Scart?
De Marmitek Invisible Scart stuurt draadloos het signaal van uw videorecorder, dvd-speler, dvd-recorder, satellietontvanger, set top box enz. naar uw (tweede) TV scherm.

Wat kan ik ermee?
Het is een fraai alternatief op de dikke en stugge scartkabel die anders achter de TV uit zou komen. Verder is draadloze signaalverzending van uw A/V apparaat ideaal wanneer u uw A/V apparaat niet dicht bij uw TV wilt of kunt plaatsen. Door de vrij te plaatsen infrarood ontvanger kunt u uw A/V apparaat met uw eigen afstandsbediening blijven bedienen, zelfs als deze niet in het zicht, in een afgesloten kastje of in een andere ruimte staat.

Sublieme eenvoud
Het bijzondere van de Invisible Scart is dat deze rechtstreeks op de scartaansluiting van uw TV aangesloten kan worden.

Uitvoeringen en prijs
Marmitek biedt u de keuze uit twee Invisible Scarts. 

Invisible Scart 200™:
Deze short range versie is speciaal geschikt voor single room oplossingen en kost 39,95 euro.

Invisible Scart 300™:
Deze full range versie is tevens geschikt voor het verzenden van A/V signalen naar een andere kamer en kost 49,95 euro.


EDITORS' CHOICE