NIEUWSAudiovector

Audiovector K3 signature vernieuwd


Redactie HiFi.nl | 15 december 2006 | Audiovector

(Ingezonden mededeling)

Audiovector K3 Signature-serie

Slank, elegant en met een krachtig geluid. De nieuwe Audiovector K Signature-serie staat volgens de fabrikant niet alleen erg mooi in huiskamer of bedrijfsruimte, maar laat je bovendien volop genieten, dankzij slimme doorontwikkeling van een eenvoudige technologie.

Audiovector K Signature-speakers ademen volgens de fabrikant Deense degelijkheid uit. Zo worden roestvrijstalen bouten gebruikt voor de bevestiging van de verschillende speakeronderdelen. Onzichtbaar voor het oog zorgen ze voor een duidelijke geluidsverbetering. De voet van de speakers is zo gemaakt dat hij de interactie tussen speaker en vloer stimuleert voor een nog betere geluidsweergave.

Topmodel K3 Signature heeft behalve horn/QWR-bass een vermogen van 250 watt. De gevoeligheid is 90 decibel. De K1 Signature en KC Signature zijn beide reflexbass-speakers. De K-Sub Signature is extreem compact, gebruikt het 10" HD-principe en heeft een vent-bass: een krachtig (350 watt) systeem.

De K Signature-serie past volgens de fabrikant prima bij stereo- en home cinema-systemen. Audiovector biedt met de K Signature-serie de vrijheid te kiezen uit vier verschillende modellen. Omdat een home cinema-set uit meerdere speakers bestaat, is het volgens Audiovector absoluut noodzakelijk dat de drie frontspeakers (links, midden en rechts) exact dezelfde geluidskarakteristiek hebben. Audiovector levert met de K Signature-serie die noodzakelijke synergie.

Info: www.audiovector.com

Prijzen:
K3 Signature 1499 euro
K1 Signature 749 euro
KC Signature 649 euro
K-Sub Signature 1199 euro

EDITORS' CHOICE