NIEUWSVanderveen

TubeSociety 2007 gestart

Redactie HiFi.nl | 11 december 2006 | Vanderveen

(ingezonden mededeling)

Opleiding tot gediplomeerd Ontwerper van Buizenversterkers

TubeSociety is de door Ir. bureau Vanderveen opgerichte opleiding tot gediplomeerd ontwerper van buizenversterkers. Gedurende een eenjarige cursus, verdeeld over vier blokken van zes lesavonden, worden de vele facetten van het ontwerpen van buizenversterkers grondig onderricht.

De unieke opleiding behelst niet alleen de noodzakelijke basiskennis, maar ook de vele kneepjes van de praktijk. In het afgelopen cursusjaar 2006 hebben de studenten als praktische toepassing een uitgebreide buizen voorversterker gemaakt. De details hiervan zijn in de  Elektuur High-End Special gepubliceerd, die in december dit jaar is verschenen. Voor 2007 staan buizen eindversterkers als praktische toepassing op het programma die de studenten zelf moeten ontwerpen en bouwen.
Bezoek de website voor een overzicht van het uitgebreide lesprogramma. De grote ervaring van Menno van der Veen als docent en ontwerper van buizenversterkers en uitgangstransformatoren en auteur van meerdere boeken over deze materie, staat borg voor een diepgaande en grondige scholing.

Tot eind december 2006 is het mogelijk om zich via de website voor deze nieuwe opleiding aan te melden. De lesavonden zijn steeds dinsdagavond en starten in januari 2007. Het adres is Sassenstraat 21, 8011PA te Zwolle, op 10 minuten loopafstand van het station. In dit fraaie rijksmonument, gelegen in het historische hart van Zwolle, is het Ir. bureau met de lesruimte van TubeSociety gevestigd.

Zie voor meer informatie:
www.mennovanderveen.nl


EDITORS' CHOICE