NIEUWSPioneer

Samenwerking Pioneer en Alfa


Redactie HiFi.nl | 08 december 2006 | Pioneer

(ingezonden mededeling)

Samenwerking Pioneer Benelux & Alfa Romeo Nederland

Pioneer Benelux BV, dat reeds jaren toonaangevend is met zijn Mobile Entertainment gamma, kondigt een nauwe samenwerking met Alfa Romeo Nederland aan.

Sinds kort gaan Pioneer Benelux en Alfa Romeo Nederland een actieve samenwerking aan. Alfa Romeo rust de Special Business Edition van de 159 uit met de uitermate complete Pioneer AVIC-HD1BT. Deze Audio-Video-Information en Communication unit combineert alle A/V, Navigatie en Bluetooth® mogelijkheden in 1 dubbel-din geheel.

De keuze voor de Pioneer AVIC-HD1BT werd ingegeven door de complete integratie van al deze mogelijkheden in één toestel en de beschikbaarheid van een speciaal ontwikkeld inbouwpaneel dat zowel technisch als optisch perfect past in het sportieve dashboard van de mooie 159. Bovendien is de `waarde voor zijn geld verhouding` van dit toestel bijzonder hoog. De samenwerking gaat echter verder : zo zal Alfa Romeo Nederland zijn management- en persauto`s uitrusten met de Pioneer AVIC-HD1BT. Tevens rijden een aantal Pioneer mensen met een Alfa 159. Tenslotte onderzoeken we de mogelijkheid om de stuurafstandsbediening van de Alfa 159 te gebruiken met de AVIC-HD1BT, de mogelijkheid om een pakket voor de Alfa 147 uit te bouwen, en een meer nadrukkelijke aanwezigheid van Pioneer in de Alfa showrooms d.m.v. informatiezuilen.Pioneer en Alfa Romeo passen goed bij elkaar omdat ze focussen op design, performance, image en innovatie, daarom zijn beide merken ervan overtuigd dat deze samenwerking zal bijdragen aan de wederzijdse aantrekkingskracht.

EDITORS' CHOICE