NIEUWSNuforce

Nieuwe NuForce luidspreker


Redactie HiFi.nl | 02 december 2006 | Nuforce

(Ingezonden mededeling)

NuForce S-9 speakers, the way nature is intended to sound.

Dit jaar heeft Nuforce de audiowereld versteld doen staan met haar “analog switching mode TM“ versterkers. Deze verstekers zijn alom geroemd en geprezen. Deze lijn zet Nuforce voort in haar speakers. In samenwerking met SP-technology is een betaalbare referentie speaker gecreëerd: de Nuforce S-9.

De Nuforce S-9 onderscheidt zich op vele punten. Het meest opvallende is wel de hoorn-vormige uitgefreesde ligging van de tweeter. Hierdoor ontstaat een waveguide die verreweg de meeste problemen van de vervorming van het hoog oplost. Het hoog komt zonder scherpe randjes en heel sprankelend uw huiskamer binnen. Om de S-9 robuust en
trillingvrij te maken is gebruik gemaakt van een uit 23 lagen bestaande op elkaar gelijmde constructie. Ook aan de binnenkant zijn de speakers extra verstevigd.

De S-9 speakers zijn ondanks hun afmetingen ongekend dynamisch. De laagweergave loopt door tot 33 Hz, wat door de aluminium drivers strak wordt weergegeven. De gebruikte technieken geven het geluid natuurgetrouw weer zonder dat het opdringerig of te gedetailleerd gaat  klinken. Niets dan pure muziek.

En dit alles voor een introductieprijs in 2006 van 4900 euro per paar!

Kijk voor meer informatie op www.nuforce.nl

EDITORS' CHOICE