NIEUWS

Metz Puros

Redactie HiFi.nl | 12 november 2006 |

(ingezonden mededeling)

De Puros 32 LCD tv van Metz is een elegant product dat in termen van beeld- en geluidskwaliteit aan de allerhoogste verwachtingen voldoet. Voorzien van alle denkbare aansluitingen en uitgebreide instellingsmogelijkheden is de Puros toch heel gemakkelijk in de omgang. Trendy mokka zwart en decent zilver metallic zijn de kleuren waarin de Puros 32 beschikbaar is.

Net als alle overige Metz LCD televisies beschikt ook de Puros over het bekroonde Tri-Star bedieningsmenu. Deze gebruiksvriendelijke optie stelt u in staat om het bedieningsmenu aan te passen aan uw wensen en eisen op het gebied van gebruikerscomfort in drie stappen: van een eenvoudige bediening tot aan het meest uitgebreide menu.

De Puros 32 is voorzien van een hoogwaardig 80cm 1366x768 pixels LCD paneel met een snelle reactietijd van 8 ms. Optimale kleurweergave is mogelijk dankzij het 3D kamfilter. Naast het kristalheldere beeld is de Puros voorzien van het Top Sound system met o.a. SRS Wow ondersteuning voor een krachtige en volle geluidsweergave.

Verder is de Puros 32 standaard geschikt voor zowel digitale als analoge ontvangst zoals kabel tv en DVB-T (Digitenne en digitale tv van KPN). Digitale satelliet ontvangst is mogelijk middels de optioneel verkrijgbare DVB-S module.

Multimedia eigenschappen zijn de Puros niet vreemd: er zijn genoeg aansluitingen beschikbaar om deze LCD tot het visuele hart van uw digitale huis te maken. Zo is er een DVI-I (HDCP) aansluiting die geschikt is voor PC weergave. Verder zijn er één HDMI, één component video, S-video en twee RGB scart aansluitingen. Ten slotte is het mogelijk om het geluid vanuit de LCD tv digitaal aan te bieden aan bijvoorbeeld een AV surround versterker.


Prijs:

Metz Puros LCD televisie - 2.399 euro

The HD ready Logo is a Trademark of EICTA
SRS WOW® is a Trademark SRS Labs, Inc


EDITORS' CHOICE