NIEUWSTangent

Tangent Audio in Nederland

Redactie HiFi.nl | 11 november 2006 | Tangent

(ingezonden mededeling)

Havoned, dé partner in audio/video accessoires, gaat een stap verder met de introductie van Tangent tafelradio’s. Vanaf oktober hoort Tangent thuis in het rijtje A-merken van o.a. Vogel’s en Aldenkamp welke Havoned met trots voert.

Tangent heeft drie modellen met een retro-uiterlijk genaamd UNO, DUO en DAB met ieder z’n eigen functionaliteit. Zowel dealer als consument is van harte welkom in de showroom te Putten om zelf het echte hifi geluid van Tangent te ervaren.


Tangent UNO tableradio
De imposante prestaties en het echte hifi geluid zijn helemaal van deze tijd, terwijl het uiterlijk het goede van vroeger doet herleven. Tangent UNO laat u overal, waar en wanneer u wilt, genieten van hoogwaardig radio geluid. De UNO komt overal en altijd van pas met zijn geringe afmetingen en aantrekkelijk uiterlijk. De hoge geluidskwaliteit openbaart dat schoonheid en techniek prima samen gaan.
Zet uw Tangent radio aan, stem af op uw favoriete zender en ervaar de combinatie van nostalgische gevoelens met de muziekbeleving van vandaag.

Prijs:
Tangent UNO is verkrijgbaar vanaf  149 euro in de kleuren zwart, wit, walnoot, licht eiken en rood hoogglans.


Tangent DUO clockradio
De beroemde Tangent UNO heeft bij zijn introductie de Nederlandse huishoudens veroverd. De retro stijl combineert een hip uiterlijk met hoogwaardige elektronica. Tangent’s ontwerpers hebben deze stijl ook verplaatst naar de slaapkamer of elke andere plaats waar u van fantastisch geluid en tijdsindicatie wilt genieten: de Tangent DUO. De Tangent DUO is niet alleen een tafelradio maar ook een klokradio, uitgevoerd met een analoog precisie kwarts uurwerk. Het retro uiterlijk doet u vermoeden dat deze u terug neemt in de tijd van het vroegere radiogeluid, maar door zijn indrukwekkende prestaties wordt u direct terug gebracht naar vandaag de dag waar u door een rijkelijk hifi geluid wordt omringd.

Prijs:
Tangent Duo is verkrijgbaar vanaf 199 euro in de kleuren zwart, wit, walnoot, licht eiken en rood hoogglans.


Tangent DAB tableradio
Net als de andere succesvolle Tangent radio’s, UNO en DUO, heeft deze nieuwe radio naast een indrukwekkend hoge geluidskwaliteit ook een onderscheidend uiterlijk. Maar laat u zich niet door zijn retro look misleiden, in de klassieke behuizing bevindt zich een uiterst hightech interieur. U bepaalt of u radio luistert via de digitale frequentieband of via de conventionele FM band. De zenders zijn eenvoudig op te zoeken door de nauwkeurige afstemknop. Verder is deze radio uitgerust met een gebruiksvriendelijke alarmklok zodat u kunt genieten van uw nachtrust met de zekerheid dat u op tijd wordt gewekt door echt hifi geluid.  Profiteer van de superieure digitale geluidskwaliteit met een super klinkende radio…de Tangent DAB radio!

Prijs:
Tangent DAB is verkrijgbaar vanaf 249 euro in de kleuren zwart, wit, walnoot, licht eiken en rood hoogglans.


Website: www.tangent-audio.nl

MERK

EDITORS' CHOICE