NIEUWS

Gratis naar Jetsetters Luxury Lifestyle Fair

Redactie HiFi.nl | 08 november 2006

(ingezonden mededeling)

De ultieme bron voor het luxueuze leven.

Op 10, 11 en 12 november a.s. wordt Evenementenhal Rijswijk voor de tweede keer omgetoverd tot een walhalla van glamour en luxe. Dit weekend wordt namelijk de tweede editie van de Luxury Lifestyle Fair georganiseerd.

De Luxury Lifestyle Fair is een exclusieve, toon aangevende lifestyle fair, waarbij leveranciers op het gebied van luxe goederen bijeen worden gebracht in een stijlvolle ambiance. Dit jaar start de samenwerking met het crossmediale informatieconcept Jetsetters van RTL en wordt de beurs omgedoopt in;

de Jetsetters Luxury Lifestyle Fair. 

Sense of Music staat komend weekeinde 10,11 en 12 november op de Jetsetters Luxury Lifestyle Fair 2006 in Rijswijk.  (10.000 vierkante meters groot)

Sense of Music geeft 25 vrijkaarten  aan de eerste 25 mailtjes die zij binnenkrijgen bij: info@senseofmusic.nl

Een e-mail naar hen is voldoende, U krijgt hiervan een bevestiging.


De systemen

In samenwerking met Aspera Audio en Eurogram is een topsysteem geselecteerd, bestaande uit de Kalistra CD speler van Metronome, de VR 7se mk III van Von Schweikert Audio als weergevers en de Double Kronzilla DX van KR Audio voor de aansturing. De kabels zijn van Harmonic Technology en de tuning is met Harmonixs van Daluso.

Daarnaast worden nog een tweetal sets passief gedemonstreerd. Zo zal de de Stello lijn van April music compleet opgesteld staan. Met als speakers de AAD7001 monitoren. De andere set bestaat uit een PS-Audio voor(gcc) en eindversterker (gca 500) uit de nieuwe lijn met een VYGER Timor draaitafel en de nieuwe Jasmine lp04 PSU phono trap, speakers van Usher de 6371.


EDITORS' CHOICE