NIEUWSQED

QED HDMI producten

Redactie HiFi.nl | 05 november 2006 | QED

HDMI-SR

Was de HDMI-SR kabel tot nu toe alleen in de lengte van 1 meter verkrijgbaar, vanaf nu zijn ook andere lengtes leverbaar, 0.5, 3, 5 en 10 meter lengte.

De nieuwe HDMI-SR kabel komt naast de huidige HDMI-P kabel van QED te bestaan, die kabel heeft van What Hifi al de titel ‘Best Digital Video Cable 2005 en 2006” ontvangen. De HDMI-SR kabel zal zelfs de HDMI-P kabel naar de kroon steken.

De nieuwe Silver Reference HDMI kabel ziet er niet alleen van buiten hightech uit, van binnen is hij dat ook. Deze kabel levert uitzonderlijke prestaties en zorgt voor een nagenoeg perfecte doorgifte van het signaal. Als u heeft gekozen voor een kostbare bron en lcd/plasmascherm dan is deze kabel een absolute must voor wie het beste uit zijn apparatuur wil halen. De kabel is zelfs voorzien van een 3-voudige isolatie en ergonomisch gevormde pluggen die voorzien zijn van vergulde aansluitingen. Daarbij is de geleider gemaakt van verzilverd 99.999% Oxygen Free Copper.

De adviesprijs van deze kabel in 1 meter uitvoering € 130, =

 

HDMI signal extender

Deze signaalversterker is bedoeld voor het versterken van het digitale beeldsignaal over HDMI. De versterker is bruikbaar voor zowel Standard- als Highdefinition. Met deze versterker is het mogelijk tot 50 meter aan HDMI beeldsignaal te transporteren. Voor lengtes onder de 40 meter is het zelfs niet eens nodig de externe voeding van de versterker te gebruiken. Met de HDMI versterker kunt u gemakkelijk een bron met HDMI uitgang gebruiken om in een andere ruimte het beeld weer te geven.

MERK

EDITORS' CHOICE