NIEUWSDeVos

De Vos: surround uit 2 luidsprekers


Redactie HiFi.nl | 04 november 2006 | DeVos

(ingezonden mededeling)

Wie kent niet het probleem van luidsprekerkabels die altijd in de weg liggen. Zeker in een bioscoopopstelling met vier of meer luidsprekers en bovendien waar laat je ze ? Vaak doet een dressoir, kastje of vensterbank dienst als statief voor de achterste twee wat het geluid niet echt positief beinvloedt.

DeVos luidsprekers uit Oss heeft met hun nieuwste type 504 S een systeem ontwikkeld waarbij vierkanaals surround geluid weergegeven wordt door slechts twee luidsprekers.
Hierdoor komen de achterste weergevers dus te vervallen.

Aan de basis van de 504 S stond type 502, die in diverse recensies geroemd wordt door zijn uitzonderlijke prijs-kwaliteitverhouding. Iedere speaker heeft twee afzonderlijke aansluitingen, eentje voor het frontkanaal en eentje voor de rear weergave.  Bij de instellingen van de versterker dient u dan wel het centerkanaal door de frontkanalen te laten weergeven. Uiteraard kan het systeem worden uitgebreid met een aparte centerspeaker en een actieve subwoofer voor 5.1 weergave.

Door zijn uitstekende muzikale eigenschappen is de 504 S ook een prima partner als u van normale stereo wilt genieten. Hiervoor hoeft u slechts de twee aansluitpunten met een bijgeleverde brug aan elkaar te koppelen. Dit hoeft u natuurlijk niet te doen indien uw versterker de mogelijkheid biedt om van surround naar normale stereoweergave over te schakelen.

DeVos luidsprekers worden sinds twintig jaar handmatig gebouwd in Oss en uitsluitend direct aan de eindgebruiker geleverd.  In overleg kunt u kiezen uit diverse soorten echt houtfineer en lakken zodat ze in ieder interieur prima tot hun recht komen.

De prijs van een 504 S is 549 euro

Nu ter introductie slechts 499 euro

Meer informatie:
De Vos Loudspeakers
Oss
http://www.devosloudspeakers.nl
Tel.: 0412-630226

EDITORS' CHOICE