NIEUWSKEF

KEF FiveTwo


Redactie HiFi.nl | 17 oktober 2006 | KEF

(ingezonden mededeling)

KEF introduceert de fivetwo serie, met echte 5-kanaals Uni-Q Surround Sound uit slechts twee luidsprekers.

KEF heeft alle in 45 jaar vergaarde kennis samengebracht in de nieuwe fivetwo serie. Het resultaat is een ruimtebesparende serie prachtige luidsprekers, die in een toepassing als frontluidspreker een compleet 5-kanaals home cinema systeem neerzetten. Twee luidsprekers volstaan: weg met alle plaatsings- en bekabelingsproblemen die 5 luidsprekers met zich brengen! U kunt kiezen uit een kleine fivetwo Model 7 (aan de wand of op een standaard) of een vloerstaande fivetwo Model 11, met elf eenheden. Beide hebben het voorkomen en de afwerking die de moderne consument vraagt en zijn een sieraad voor elk huis.


KEF fivetwo Uni-Q Technologie - 5 audiokanalen uit 2 luidsprekers

Het KEF fivetwo concept is geniaal. De verticale vlakke panelen achter de hoofdluidsprekers fungeren als achterluidspreker, terwijl de gepaarde Uni-Q eenheden voorin een hoogwaardig links-center-rechts kanaal ten gehore brengen - ideaal voor home cinema toepassingen.  KEF’s fivetwo Uni-Q technologie zorgt voor een zo evenwichtige en brede afstraling dat de luisteraar overal in de kamer kan genieten van optimale surround-weergave.

Leverbaar in matte zilverkleur of hoogglans zwart en voorzien van kabels die aansluiting op elke 5.1 receiver/versterker mogelijk maken.

Prijzen:
Model 7 – adviesprijs Euro 500 per stuk
Stand 7 - adviesprijs Euro 150 per stuk
Model 11 – adviesprijs Euro 900 per stuk

MERK

EDITORS' CHOICE