NIEUWSAMR Audio

Daluso: primeurs tijdens VAD

Redactie HiFi.nl | 03 oktober 2006 | AMR Audio

(ingezonden mededeling)

Tijdens de VAD Show 2006 in Veldhoven presenteert importeur Daluso twee primeurs aan het Nederlandse en Belgische publiek.

Eerste Benelux Primeur:
Harmonix Goeroe Kazuo Kiuchi geeft dit jaar act-de-presence op de VAD-Show. De interesse van Kiuchi-San was groot om, na een goede herintroductie van Harmonix en de grote belangstelling voor Reimyo, naar Nederland te komen.

De gehele show zal hij de gelederen versterken van het Daluso-team, die Harmonix en Reimyo uitgebreid zullen presenteren.

Vanaf 11.00 uur zal Kiuchi-San elk anderhalf uur een uitleg geven over Harmonix en Reimyo.
Vanaf 17.00 uur wordt het een en ander gedemonstreerd door Kiuchi-San himself.

Een unieke kans en zeer interessant voor audiofielen die interesse hebben in serieuze hoogwaardige klankverbetering. Met Harmonix een gegarandeerde zaak.

Tweede Benelux Primeur:
Abbingdon Music Research kortweg AMR genoemd is nog maar net gelanceerd op de Hifi News Show in London (UK). Een enorm gedreven team van jonge maar zeer ervaren ontwerpers die de uitdaging niet schuwen om innovatieve technieken te combineren met `klassieke` elementen zoals, de legendarische Philips TDA1541A chipset en (NOS)-buizen in een zeer discrete lijn van ultra-fidelity componenten.

Een achttien-tal geregistreerde technieken vormen de belangrijkste ontwerpbases voor deze weergaloze one-box CD-77 Reference Class CD-speler en de one-box AM-77 Reference Class Dual-Mono 2x180 watts hybride versterker. Nieuwe sonische superlatieven uit ultra-fidelity ontwerpbenaderingen. Bij AMR komt de bekende Philips-slogan van `zin-en-eenvoud` geheel tot uiting.

In esthetisch opzicht zijn de AMR-componenten en de mooie afstandsbediening discreet en van aparte klasse. Het geluid nog meer dan een klasse apart.

Prijs:
CD-77: 6400 euro
AM-77: 6400 euro

Op www.amr-audio.co.uk worden alle ontwerpeigenschappen uitvoerig toegelicht. Ook zal binnenkort de PH-77 Reference Class Phone Stage het levenslicht gaan zien. Op de VAD-show zullen de CD-77 en AM-77 regelmatig worden gedemonstreerd.


EDITORS' CHOICE