NIEUWSReimyo

Reimyo DAC upgrade


Redactie HiFi.nl | 25 september 2006 | Reimyo

(ingezonden mededeling)

Reimyo staat alom bekend vanwege zijn State-of-the-Art prestaties in het High End segment. De eigenzinnige filosofie van het Japanse Harmonix/Reimyo-team gaat maar door om voor een `betaalbare` prijs een `no-price-issue`-prestatie neer te zetten.

Voor de gelijk gebleven advies verkoopprijs van 5.100 euro, heeft de Reimyo DAP-777 D/A-converter onlangs een upgrade ondergaan die andere D/A-converters van twee, drie, zelfs viervoudig deze prijs in de schaduw zet. Deze 20-bits conversiemachine, onder andere extra getuned met Harmonix-producten en standaard geleverd met een subliem Harmonix X-DC2 PowerCord en een verbeterde voeding, laat horen wat we willen horen; muziek! Optische, BNC en (on)gebalanceerde) digitale ingangen en (on)gebalanceerde uitgangen, maken de converter een bijzonder geschikte partner voor de meeste CD-loopwerken. Samen goed voor topprestaties.

Dit getuigen ook de algemene opmerkingen op audio-shows in the USA die als volgt in een advertentie van onze US-distributeur zijn samengevat: "95% of the exhibit is rubbish. Only 5% or so is OK. But Reimyo is `the very best` and stands in a class all by itself".

De keuze voor een nieuwe CD-speler/loopwerk of een nieuwe D/A-converter wordt met de Reimyo DAP-777 een meer dan serieuze overweging.

De complete Reimyo-lijn wordt gedemonstreerd op: High Fidelity Belgium 2006 - zaal Montreal VAD-Show 2006 - Kamer 14

 

Harmonix-Reimyo dealers vind u op:
www.daluso.nl

Voor meer informatie:

Daluso
Tel +31(0)6 11354725
Skype_ID: daluso_audio

EDITORS' CHOICE