NIEUWSVAC

Multitrade importeur VAC

Redactie HiFi.nl | 02 september 2006 | VAC

(ingezonden mededeling)

Valve Amplification Company, kortweg VAC is een Amerikaans bedrijf dat het ultieme nastreeft voor uw geluidsbeleving. Ze claimen niet enkel dat ze de beste versterkers ter wereld maken, iedereen die ze ooit gehoord heeft bevestigt dat ook. En dat wil al iets zeggen.

En sinds kort hebben we ook in de Benelux de kans om VAC te beluisteren, want Multitrade Belgium heeft de verdeling van VAC op zich genomen in hun zoektocht naar het best mogelijke geluid in de woonkamer

Over VAC

In 1990, na verschillende jaren van onderzoek en ontwikkeling aan een van Amerika’s beste universiteiten, besloot Kevin Hayes zijn academische carrière vaarwel te zeggen om VAC op te richten. Hij werd hierbij geholpen door zijn vader, Charles Hayes, een luchtvaartingenieur met een indrukwekkende staat van dienst, onder andere bij Us Airforce. De reden dat Kevin zijn academische carrière opgaf was (en is nog steeds) zijn verlangen om een meer levendige en levensechte muziekweergave in de huiskamer te krijgen.

De essentie van de muziek is dan ook waar het bij VAC om draait. In de kunst en de wetenschap die audio is, is elk VAC product een meesterwerk dat elke opname toelaat om te zijn wat het moet zijn. De subjectieve muzikale bevrediging is hierbij dan ook het voornaamste doel. Het belangrijkste is dat de VAC producten uitzonderlijk goed klinken. Hoe ze meten is ook belangrijk, maar dat komt maar op de tweede plaats. Naar elk product wordt dan ook duizenden uren geluisterd vooraleer het op de markt komt en dat hoor je! Tenslotte besteden ze bij VAC ook zeer veel aandacht aan de betrouwbaarheid van hun producten en aan de afterservice voor hun cliënten.


EDITORS' CHOICE