NIEUWSHitachi

Hitachi Cine Master PJ-TX300

Redactie HiFi.nl | 29 augustus 2006 | Hitachi

(ingezonden mededeling)

Brussel, 28 augustus 2006 – Hitachi introduceert de Cine Master PJ-TX300 Home Cinema-projector, de opvolger van de succesvolle PJ-TX200. De projector heeft een contrastratio van maar liefst 10000:1 en biedt daarmee een zeer scherp 16:9 breedbeeld. Naast de contrastverbeteringen heeft Hitachi ook het uiterlijk van de projector aangepast. De PJ-TX300 is uitgevoerd in stijlvol ‘piano’-zwart.


Specificaties


De PJ-TX300 werkt met de 3lcd-technologie. Dit geeft nauwkeurige kleurechtheid op en voorkomt het regenboogeffect, waarbij bewegende beelden een kleurenspoor achterlaten. De optische zoomlens is horizontaal en verticaal te verschuiven om een breedbeeld met perfecte afmetingen te vormen. De projector heeft diverse voorgeprogrammeerde beeldinstellingen: normal, cinema, music, sports en dynamic. Daarnaast kan de gebruiker vier profielen opslaan gebaseerd op eigen voorkeuren. Het geluidsniveau van de projector komt, in fluisterstand, niet boven de 26dB.

Nick Rogers, Senior manager Presentation Products bij Hitachi: “Alle kenmerken die van zijn voorganger een succes maakten zijn behouden gebleven in dit nieuwe model. Daarnaast zijn zowel de beeldkwaliteit als de uiterlijke vormgeving verbeterd. Dit alles om de ervaring van een echte thuisbioscoop te verbeteren en bij te dragen aan het plezier van home entertainment op een groot scherm”.

Beschikbaarheid
De Cine Master PJ-TX300 wordt tijdens consumentenelektronicabeurs IFA in september geïntroduceerd en heeft dezelfde adviesprijs als zijn voorganger, 1.599 euro, inclusief BTW.


EDITORS' CHOICE