NIEUWSB&W

InFocus bij Dimex

Redactie HiFi.nl | 18 juli 2006 | B&W

(ingezonden mededeling)

Met ingang van heden zal Dimex Reference Audio (en nu dus ook video!) Equipment InFocus projectoren in de Home Entertainmentmarkt door middel van selectieve distributie via de gespecialiseerde AV/vakhandel aanbieden.

Een en ander is het resultaat van een al in 2004 aangevangen below the line samenwerking met InFocus; die werd echter zo succesvol dat nu ook back-office en logistiek door Dimex verzorgd zullen worden. Door de nieuwe opzet zal nog sneller gereageerd kunnen worden op marktontwikkelingen.
 
InFocus projectoren vormen een welkome aanvulling op de succesvolle surround apparatuur van o.a. Cambridge Audio en Ceratec luidsprekers. 


InFocus IN72 (1299 euro)
 
De onlangs uitgebrachte Play Big serie projectoren bestaande uit de IN72 (1299 Euro), IN74 (1799 Euro) en IN76 (2499 Euro) hebben in vele Engelse, Duitse en Amerikaanse tijdschriften het predikaat "beste koop" al verworven en betekenen qua techniek en vormgeving een doorbraak op hun gebied. Opvallend is de mogelijkheid tot snelle installatie en onmiddellijk gebruik "op een bijzettafeltje" door de unieke Short-throw lens, de geruisloze werking en een standaard aanwezige draaivoet op alle modellen. What Hifi? in het onlangs verschenen testrapport: "It`s like nothing we`ve seen in projection , and will take your viewing pleasure to new heights. The result is nothing short of remarkable"


Achterzijde IN72

MERK

EDITORS' CHOICE