NIEUWSRogue Audio

Rogue Audio Perseus

Redactie HiFi.nl | 07 juli 2006 | Rogue Audio

(ingezonden mededeling)

Met de Perseus reference voorversterker levert  Rogue Audio het allerbeste in buizen voorversterking. Met verbazingwekkende precisie legt de Perseus  de subtiele nuances en details bloot die voorheen in uw geluidsdragers verborgen lagen.

De diepe strakke bas en het sprankelende hoog worden nauwgezet gerecreëerd. Een soepel maar volkomen ongekleurd midden vormt de basis voor een unieke muzikale beleving.

De Perseus is een zeer volledige voorversterker. Zo  heeft de Perseus een four tube line stage en een hoogwaardige high gain phono voortrap. De phonotrap is door u zelf in te stellen en het is compatibel met bijna alle MC en MM elementen van vandaag. Andere features die de Perseus rijk is zijn een home theater bypass, een metalen afstandsbediening, een subwoofer output en een ‘slow start’ functie om zo de levensduur van de buizen te verlengen.

‘Quality by design’, dat is de filosofie van Rogue Audio. Alleen de allerbeste materialen en componenten zijn gebruikt voor de constructie van de Perseus. Goud en zilver zijn net als precisie weerstanden in overvloed aanwezig en een niet aflatende aandacht voor de audio signaalweg en de stroom toevoer zorgen voor een voortreffelijk product.  En om het plaatje compleet te maken; deze aspecten zijn in een elegant chassis vormgegeven.

Kijk voor meer informatie en dealer adressen op www.crusade-audio.nl

MERK

EDITORS' CHOICE