Audio Madness introduceert Aero

Redactie HiFi.nl | 28 juni 2006 | Audio Madness

(ingezonden mededeling)

Audio Madness heeft haar kabelproducten ingrijpend verbeterd. Sinds een paar maanden worden alle kabels voorzien van een Aero ommanteling.

Deze Aero buitenmantel is extreem licht en luchtig zodat de kleinste acoustische details behouden blijven en voor u hoorbaar worden. Voor eigenaren van een WaveLink in de Classic uitvoering heeft Audio Madness een speciale Aero-upgrade ontwikkeld. Zo kunnen ook zij profiteren van deze laatste ontwikkeling.

In nauwe samenwerking met de huidige dealers is de WaveLink inmiddels in vier uitvoeringen leverbaar: de WaveLink in Aero uitvoering met originele Audio Madness stekkers met een ambachtelijk massief zilveren binnenwerk. De WaveLink Aero ESB wordt afgemonteerd met Eichmann Silver Bullets met massief zilveren contacten. Deze stekkers staan garant voor een blijvend optimaal contact, ook bij minder nauwkeurige chassisdelen. Speciaal voor muziekliefhebbers die met Naim apparatuur draaien heeft Audio Madness de WaveLink Aero DIN met een 3-polige configuratie ontwikkeld. Tenslotte is de WaveLink Aero XLR ons antwoord op de vraag naar professionele gebalanceerde verbindingen. De gebruikte Neutrik NC3 F/MXX stekkers zijn voorzien van zwaar verzilverde contacten. Al deze interlinks hebben de klankmatige overeenkomst dat ze een zeer gedetailleerde en ongekend ruimtelijke weergave combineren met een weldadige rust in het geluidsbeeld. Deze eigenschappen dragen bij aan een optimale emotionele beleving van de muziek die u draait.

Naast de verbeterde Aero ommanteling zijn in overleg met onze dealers de prijzen bijna gehalveerd. Zo bedragen de investeringen voor een WaveLink Aero in originele, ESB en XLR uitvoering 595 euro. Voor een WaveLink Aero DIN betaalt u 495 euro. Hierbij hanteren wij een standaardlengte van 70 cm. 

Voor meer informatie:
tel. 0594-591857
www.audiomadness.nl.


EDITORS' CHOICE