NIEUWSB&W

De CD improver

Redactie HiFi.nl | 15 juni 2006 | B&W

(ingezonden mededeling)

De CD Sound Improver freest (ja, u leest het goed) -onder een hoek van 36 graden- een randje af van een cd, dvd of sacd. Tunen van een plaatje is eenvoudig en kost ongeveer een minuut. Het resultaat is een aanzienlijke verbetering in de weergave van uw muziek- en dvd-collectie.

Na behandeling zal uw muziek boeiender en echter klinken. Tevens neemt het stereobeeld toe en bij complexe passages zijn instrumenten beter van elkaar te onderscheiden. Dvdā€™s geven daarnaast een scherper en helderder beeld.

Nieuwe schijfjes zijn nooit helemaal rond. De onbalans die daardoor ontstaat, brengt het loopwerk in trilling. Dit heeft een nadelige invloed op de uitlezing. De CD Sound Improver freest het plaatje rond waarna het perfect in balans is. Daarnaast beĆÆnvloedt strooilicht (van de laser) de uitlezing. Gewoonlijk weerkaatst dit aan de rand van het schijfje waardoor het licht als het ware door het plaatje blijft galmen. Door het plaatje onder een hoek af te slijpen wordt strooilicht afgevoerd. Empirisch is vastgesteld dat een hoek van 36 graden klankmatig optimaal is.

De CD Sound Improver  wordt gemaakt van hoogwaardige en duurzame materialen. Assemblage vindt met de hand plaats en het apparaat wordt zorgvuldig afgesteld en gecontroleerd. Het hardmetalen mesje wordt met diamand geslepen en bewerkt ongeveer tweeduizend plaatjes. Daarna kan het mesje eenvoudig worden verwisseld.

Mensen die benieuwd zijn naar de werking van de CD Sound Improver kunnen gratis enkele plaatjes laten behandelen. Men kan daarvoor de plaatjes naar ons opsturen of langskomen in de winkel.

Voor meer informatie en gebruikerservaringen kunt u terecht op www.degroefaudio.nl. Daarnaast kunt u via e-mail of telefoon contact met ons opnemen. GeĆÆnteresseerde dealers worden verzocht contact op te nemen met de heer Van der Weg.

Prijs: 470 euro

de Groef audio
Steentilstraat 26
9711 GM Groningen
Tel. +31 (0)50-313 07 60

MERK

EDITORS' CHOICE