NIEUWS

Marmitek Invisible Control

Redactie HiFi.nl | 09 juni 2006

(ingezonden mededeling)

Marmitek introduceert de “Invisible Control”. Bedien a/v apparatuur in de kast of uit het zicht met uw afstandsbediening. Met dit nieuwste Marmitek product, kunt u apparaten die in de kast of uit het zicht staan, gewoon met uw afstandsbediening bedienen. Voortaan zet u de videorecorder, DVD-speler, set-top box of stereo-installatie gewoon netjes in de kast.

Alhoewel het design er de laatste jaren zeker op vooruit gegaan is, kunt u een DVD-speler of set-top box toch moeilijk een ‘verrijking’ van uw interieur noemen. Ook staat uw apparatuur in de kast heel wat veiliger voor grijpgrage kinderhandjes en is het beter beschermd tegen stof. En niet te vergeten: voor inbrekers die het op uw ‘state of the art’ apparatuur hebben gemunt, staat de ‘buit’ beter uit het zicht.

De ‘Invisible Control’ is een compact, zilverkleurig apparaatje dat het mogelijk maakt om uw audio/video apparatuur te bedienen terwijl deze in een afgesloten kast of uit het zicht staat. U plaatst het apparaatje op of onder de kast en in het zicht van de afstandsbediening. Met het meegeleverde snoertje met twee infrarood LEDjes verbindt u de ‘Invisible Control’ met bijvoorbeeld uw DVD-speler of set-top box. U plakt gewoon de LEDjes op de infrarood oogjes van de apparatuur.  Richt vervolgens de afstandsbediening op de ‘Invisible Control’ en bedien de apparaten zoals u gewend bent.

Met de ‘Invisible Control’ kunt u standaard 2 apparaten bedienen.  Met een Marmitek ‘IR Eye’, een infrarood verlengingssnoertje, kunt nog 2 apparaten extra aansturen.  Een ‘IR Eye’ kan ook gebruikt worden in combinatie met  andere (Marmitek)  audio/videozenders en andere IR verlengers.

De ‘Invisible Control’ werkt op 9 volt batterij of op netvoeding (met meegeleverde netadapter).  Aan de zijkant zijn er twee aansluitingen voorzien voor het IR Eye snoertje (één IR eye snoertje wordt standaard meegeleverd). Werkt met al uw audio/video apparatuur die voorzien zijn van een infrarood oog (m.u.v. B&O).

De adviesverkoopprijs van de Invisible Control bedraagt €. 29,95.

Marmitek BV
Geldropseweg 286
5643 TS Eindhoven
tel +31 40 21 22 831
fax +31 40 21 28 232
www.marmitek.com


EDITORS' CHOICE