NIEUWSQED

Nieuwe QED producten

Redactie HiFi.nl | 28 mei 2006 | QED

(ingezonden mededeling)

QED introduceert een geheel nieuwe lijn netwerkfilters onder de naam Qonduit.

Qonduit
De laatste tijd wordt er in de media veel aandacht besteed aan de voordelen van netfiltering. Elk contact is individueel gefilterd en geïsoleerd tegen elektromagnetische interferentie. Daarbij is deze netfilter beveiligd tegen tijdelijke piekspanningen boven de 0,8 kV. De Qonduit Distribution Hub is voorzien van een aparte uitgang voor eindversterkers, vanwege de grotere energiebehoefte. De Qonduit wordt standaard geleverd met een hoogwaardig afgeschermd netsnoer wat ook los leverbaar zal zijn bij de hifi speciaalzaak.

Prijzen:
Netwerkfilter 2/4/6-weg: 250 euro / 335 euro / 400 euro
Hoogwaardig Netsnoer 1,5m / 3m:  75 euro / 100 euro


QCV Sqart naar Component Adapter
Deze handige oplossing van QED zorgt ervoor dat het RGB signaal van uw dvd-speler of settop box (digitale tv) wordt omgezet naar een hoogwaardig Component signaal. Dit zorgt voor een verbeterde beeldkwaliteit op uw projector, plasma- of LCD televisie. Wordt geleverd inclusief adapter.

Prijzen:
QEDe QCV: 140 euro


Silver Anniversary XT Speakerkabel
De nieuwe Silver Anniversary XT kabel is nu verkrijgbaar in Nederland! Deze kabel maakt gebruik van de opbouw van de duurdere XT-serie. Deze kabel is voorzien van een aircore® kern wat vooral de doorgifte van lage frequenties en de transparantie ten goede komt. De kabel is voorzien van 99,999% zuurstofvrij verzilverd koper.

Prijzen:
Silver Anniversary:  9,40 euro p/m

De huidige Silver Anniversary blijft leverbaar.


HDMI switching box
HDMI is de nieuwe standaard op het gebied van hoogwaardige video distributie. Steeds meer mensen beschikken over een Plasma, LCD-televisie of Projector en willen hier het uiterste uit halen wat betreft beeldkwaliteit. Veel schermen beschikken echter over maar 1 HDMI aansluiting, terwijl er steeds meer HDMI bronapparaten op de markt verschijnen. Denkt u hierbij aan HDTV set-top boxen, dvdrecorders en de laatste generatie gameconsoles.

U kunt nu dus meerdere bronnen aansluiten zonder dat u de HDMI connectoren moet omsteken achter op uw scherm. U hoeft er zelfs uw bank niet meer voor uit, er zit zelfs een afstandsbediening bij geleverd. Leverbaar in een 2- of 4- weg uitvoering.

Specificaties:

  • Ondersteund alle HDTV resoluties
  • Volledige HDCP ondersteuning
  • LED-indicatoren voor status
  • Inclusief afstandsbediening
  • Inclusief adapter

Prijzen:
2-weg:  325 euro
4-weg:  460 euro

MERK

EDITORS' CHOICE