NIEUWSInakustik

NL primeur Inakustik


Redactie HiFi.nl | 21 maart 2006 | Inakustik

(ingezonden mededeling)

Met gepaste trots kondigt Heijmans Sound & Vision (HSV) aan dat zij importeur is geworden van het Inakustik (voorheen Monitor) kabelprogramma. Inakustik maakt Audio/Video- en Car-hifi kabels en accessoires.

De grote reputatie die Inakustik in ruim 25 jaar heeft opgebouwd én de goede match met Focal luidsprekers heeft ons doen besluiten ook in Nederland deze combinatie aan te bieden. Hierdoor heeft Heijmans Sound & Vision voor u een compleet programma met de volgende merken; Focal, Sound Organisation, Sugden, Thorens en nu dus ook Inakustik.


Een luidsprekerverbinding die niet hoorbaar is.

Tijdens de komende Doelen Lente Hifi show zal HSV de actieve luidsprekerkabel LS-A1 demonstreren, de eerste actieve luidsprekerkabel ter wereld. De LS-A1 is een revolutie voor muziekliefhebbers die houden van het zuiverste geluid. De speciale elektronica zorgt voor een hulpstroom die storingen onderdrukt en tegelijk zorgt voor een kristalhelder geluid.

De LS-A1 wordt gedemonstreerd op de Luistershow in Café Engels op 25 & 26 maart.

Workshop op 25 maart van 15.00 - 17.00 uur en op 26 maart van 12.00 - 14.00 uur door Holger Wachsmann, productontwikkelaar van Inukastik.

MERK

EDITORS' CHOICE