NIEUWSB&W

Audiac nieuws Lente HiFi Show 2006


Redactie HiFi.nl | 20 maart 2006 | B&W

(ingezonden mededeling)

Op de Doelen Lente Hifi show 2006 presenteert Audiac een aantal noviteiten, waaronder nieuwe speakers van Wilson Audio, de Evolution serie van Ayre Acoustics, de nieuwe No-51 DVD video speler van ML en de nieuwe iSongbook van Tivoli.


Wilson Audio

Na het succes van de Wilson Audio Maxx demonstraties van vorig jaar nu de introductie van de kleinste Wilson. De Duette is de kleinste luidspreker uit het programma met alle Wilson familie kenmerken zoals een transparante, dynamische en drie dimensionale weergave. De doelstelling, een groots geluid uit een kleine behuizing, is waargemaakt. Tevens demonstreert Audiac nieuwe Sophia 2 serie.


Ayre Acoustics

Veel aandacht wordt door Audiac besteed aan de nieuwe Evolution lijn van Ayre Acoustics. In het middelpunt staat de nieuwe multinorm C-5 xe. Een dvd audio, sacd en cd twee kanaals speler. Referentie bij het Amerikaanse audio blad Stereophile. “The Ayre C-5xe has proved to be the best sounding product I have heard all year” schreef Wes Phillips, Sterophile juli 2005.


Mark Levinson

Van dit merk introduceert Audiac de nieuwe No-51 DVD video speler die met de No-40 een koppel vormt welke de absolute top op video/audio reproductie is. Tevens zal Audiac hier de nieuwe 3 kanaals No-433 “een drie maal 200 Watt” eindversterker presenteren. Voor beeld weergave maakt Audiac gebruik van de laatst Sony HDTV technieken met een werkelijke 1920 x 1080 resolutie.


Tivoli Audio

Voor de enthousiaste en reislustige muziek liefhebber heeft Audiac de nieuwe iSongbook in een hoogglans zwarte en witte uitvoering.

Overige High Lights

... kan Audiac op dit moment nog niet bevestigen maar ze verwachten van Wadia de nieuwe multi-norm spelers...

 

Meer informatie ook via www.audiac.nl.

MERK

EDITORS' CHOICE