NIEUWSB&W

Origin Live in Nederland


Redactie HiFi.nl | 18 maart 2006 | B&W

(ingezonden mededeling)

Goed nieuws voor de liefhebbers van vinyl. Sinds 12 maart jl. wordt het Engelse high-end merk Origin Live geïmporteerd door Audiotec.

Origin Live werd in 1996 opgericht. Het doel is het concentreren op het wezenlijke bij de ontwikkeling van analoge apparatuur. Ondertussen levert Origin Live in meer dan 40 landen wereldwijd. Bekend werd de in Southampton gevestigde onderneming door de talrijke modificaties van de Rega RB250 toonarm. Deze ervaringen met de modificaties zijn natuurlijk verder ontwikkeld en geïmplementeerd in de eigen ontwerpen.

Met de ontwikkeling van de SILVER toonarm is echte high end weergave bereikbaar geworden voor vele vinyl liefhebbers. De jongste ontwikkelingen van Origin Live, de Illustrious en Conquerer gaan nog een stap verder, hierbij worden de eigenschappen van `s werelds beste toonarmen in verenigd. De excellente internationale reputatie van de toonarmen geldt ook voor de loopwerken van Origin Live. De modellen worden ontwikkeld met als uitgangspunt de controle van resonanties en energie.

De lijn omvat o.a. 5 verschillende loopwerken (vanaf 1.600 euro) en 5 verschillende toonarmen (vanaf 950 euro). Weergave van uw vinyl via een Origin Live draaitafel kenmerkt zich door snelheid, transparantie en dynamiek.

Meer info:
Audiotec Ltd
Tel.:. 020 - 4031750
email: info@audiotec.nl
Web: www.audiotec.nl

MERK

EDITORS' CHOICE