NIEUWSB&W

High Fidelity Antwerpen

Redactie HiFi.nl | 17 maart 2006 | B&W

(ingezonden mededeling)

Om de audiovisuele cultuur in België nieuw leven in te blazen werd audioforum.be opgericht. Het initiatief speelt zich af op 3 niveaus: workshops, portaalsite en High Fidelity Shows.

High Fidelity Shows

Audioforum.be organiseert jaarlijks 2 High Fidelity Shows. High Fidelity Antwerpen wordt hoofdzakelijk opgezet met dealers, High Fidelity Belgium met invoerders. Met deze High Fidelity Shows wil audioforum.be het grotere publiek in een aangepast kader kennis laten maken met het audiovisuele aanbod.


High Fidelity Antwerpen 2006

Dit jaar is de Antwerpse dealershow aan z’n 3de editie toe. Vorig jaar kwamen in het Scandic Hotel ruim 900 bezoekers over de vloer. Editie 2006 wil de lat nog hoger leggen. De locatie, Scandic Antwerpen, zorgt met z’n ligging langs de Antwerpse ring voor een uitstekende bereikbaarheid. Een showportfolio bestaande uit 14 zalen, 16 double-rooms en 6 statische presentaties moet je een representatief beeld geven van wat de audiovisuele sector momenteel te bieden heeft. Alle zalen liggen op het 8ste verdiep, de double-rooms op het 7de. Niet enkel het aanbod breidt uit, de show krijgt ook een bredere invalshoek. High Fidelity Antwerpen 2006 wil de ultieme show zijn voor de hi-fi & home cinema liefhebbers. Beeld en geluid kleuren onze leefwereld, de integratie ervan in onze leefruimte lijkt kinderspel. Meer dan 20 exposanten dompelen je onder in een wereld vol moderne, toonaangevende en trendy benodigdheden voor de ultieme audiovisuele ervaring. Van betaalbaar tot exclusief, van instap tot highest fidelity. Reden te over waarom de organisatie dit jaar hoopt op meer dan duizend geïnteresseerde bezoekers!


Toonaangevende trends

Waarom schuimen mensen zulke shows en beurzen af? Om nieuwe dingen op te pikken, trends te ontdekken, toonaangevende technologie met leden ogen/oren te ervaren? High Fidelity Antwerpen 2006 staat garant voor dit alles. In de schijnwerpers staan zeker de nieuwe XT series van luidsprekermerk Bowers & Wilkins (B&W), de heropleving van de platenspeler en de revival van echte 2.0 stereo vormen de actuele trends. Nog maar te zwijgen over volgende toonaangevende technologieën: Super Audio CD / DVD Audio, High Definition beeld (projectie & flatscreens), Lyngdorf RoomPerfect (negatieve invloed van de akoestiek wordt gecompenseerd) en de laatste generatie meerkanaals cinemasystemen voor in de huiskamer.

High Fidelity Antwerpen 2006
georganiseerd door audioforum.be
Zaterdag 1 april (10u-19u)
Zondag 2 april (10u-18u)
Hotel Scandic Antwerpen, Lt. Lippenslaan 66, 2140 Antwerpen
Inkom: €2 (kinderen <16 GRATIS)
Meer info: www.audioforum.be

MERK

EDITORS' CHOICE