NIEUWSB&W

Harmonix workshops

Redactie HiFi.nl | 15 maart 2006 | B&W

(ingezonden mededeling)

Na een eerste jaar van verkenning van de markt, de mogelijkheden en natuurlijk de resultaten met tuningproducten van Harmonix, achten wij het de hoogste tijd om het muziekminnend kader van  Nederland, België en Luxemburg nader te laten kennismaken met de uitzonderlijke eigenschappen van dit merk.

Niet zomaar een aantal ‘klank’-verbeteraars, maar een reeks die voor toepassing in de audioketen eenzelfde werkingsprincipe (Resonance Control) hebben en de muzikale eigenschappen stap voor stap naar voor velen ongekende hoogtes brengt.

Maar, 1000% overtuigd te zijn van de bijzondere eigenschappen van Harmonix is daarbij nog steeds ons motto ‘Horen is Geloven’. Daarom willen we iedereen, waaronder de audiofiele sceptici, twijfelaars en ‘ongelovigen’, in de gelegenheid stellen kennis te maken met Harmonix door middel van een reeks workshops. In deze workshops, van circa 2,5 uur, demonstreren we individuele toepassingen en een totale systeemtuning met Harmonix.

Aan de deelname van de workshops zijn geen kosten verbonden. Toch vragen wij een proforma bijdrage van 10 euro per deelnemer, die alleen bij de feitelijke deelname wordt teruggegeven. Dit om te voorkomen dat mensen zich opgeven en toch niet komen, en daardoor een deelname ontzeggen van mensen die wel echt willen komen.

Door een vooraanmelding via www.daluso.nl trachten we eerst zicht te krijgen op het aantal workshops en mogelijke workshoplocaties.  Afhankelijk van de inschrijvingen zullen de workshops centraal, regionaal en/of lokaal gaan plaatsvinden. De betreffende deelnemers zullen per email worden geïnformeerd over plaats, datum en tijdstip van de workshops. Op www.daluso.nl staat de workshopagenda. De proforma bijdrage van 10 euro hoeft pas bij de officiële aanmelding te worden voldaan.

Naar verwachting zal de eerste workshop in juni gaan plaatsvinden en, afhankelijk van het aantal inschrijvingen, doorlopen tot minimaal aan het einde van het jaar. Steeds op zaterdag en/of zondag, kunnen per workshop maximaal 25 mensen deelnemen.

Harmonix Benelux-Frankrijk Distributeur:
Daluso tel. +31(0)611354725, info@daluso.nl

MERK

EDITORS' CHOICE