NIEUWSB&W

Crystal Cable nieuws

Redactie HiFi.nl | 14 maart 2006 | B&W

(van onze redactie)

Dat het Nederlandse kabelmerk Crystal Cable het goed doet in binnen- en buitenland was ons al opgevallen. CEO Gabi van der Kley laat de redactie van HiFi.nl weten wederom in de prijzen te zijn gevallen. Daarnaast informeren wij u over de nieuwe Ultra lijn van Crystal Cable, welke binnenkort te zien zal zijn op de Doelen Lente HiFi Show in Rotterdam.

Op de website www.crystalcable.com zien we dat het goed gaat bij Crystal Cable: veel nieuws, veel showimpressies en daarnaast een groeiend aantal distributeurs wereldwijd. Op de website van de Nederlandse importeur More Music lezen we dat Crystal Cable een "zeer eigenzinnige en innovatieve kabelproducent uit ons eigen land is, die in haar korte bestaansperiode reeds een zeer benijdenswaardige internationale erkenning heeft vergaard. De ontwerpers van Crystal denken buiten de gebaande paden van de dikker is beter ‘wapenwedloop’."

Gabi van der Kley laat de redactie van HiFi.nl telefonisch weten dat Crystal Cable recentelijk de belangrijke Russische HDI Top Award heeft gewonnen in de categorie "design and originality". Dit is niet zomaar een prijs licht van der Kley toe, 8 vooraanstaande Russische HiFi bladen en de organisatie van de HDI Top Show beoordelen honderden merken en produkten, resulterend in 28 awards. Wij hebben deze prijs gekregen vanwege de waardering voor onze innovativiteit en het design van ons merk. We zijn hierop dus ook bijzonder trots!

Het is momenteel een drukke tijd bij Crystal Cable. Niet alleen is recentelijk de verhuizing naar het World Trade Center van Arnhem-Nijmegen afgerond, maar daarnaast zijn we ook heel druk bezig geweest met onze nieuwe Ultra lijn. Enkele foto`s stuur ik jullie toe. (zie foto hieronder - red.).

De nieuwe Ultralijn werd in Rusland reeds geintroduceerd, echter de Benelux introductie vindt plaats tijdens de komende Doelen Lente HiFi Show in Rotterdam, klikt u hier voor meer informatie. Aldaar kunt u het volledige assortiment van de Ultralijn zien en voor alle informatie terecht bij de mensen van Crystal Cable.

Alvast een tipje van de Ultralijn sluier:

  • Ultradunne met goud geïnjecteerde zilveren geleiders
  • Geavanceerde metallurgie welke geperfectioneerd is in Duitse en Nederlandse laboratoria
  • In een spiraal gewonden Kapton voor de beste isolatie.
MERK

EDITORS' CHOICE