NIEUWSB&W

Eurogram op Lente HiFi 2006


Redactie HiFi.nl | 26 februari 2006 | B&W

(ingezonden mededeling)

Eurogram pakt op de komende Doelen Lente HiFi Show weer uit met stereoweergave “van de bovenste klank”. Dit jaar staat Eurogram als vanouds in de “Elie van Rijckevorsel zaal” boven in de Doelen. Hier zal gedemonstreerd worden met een set die ook in een “normale” woonkamer past. De Doelen Lente HiFi Show is voor zowel consument als professional een unieke gelegenheid om “Eurograms Realiteits Theorie” eens aan de tand te voelen.

In het persbericht lezen we:

De hoofdset bestaat dit jaar uit:

De nieuwe VR-4 SR van Von Schweikert Audio (foto rechts)
Feitelijk komt “ie” net kijken deze VR4-SR. De VAD Show 2005 was het Europese debuut. Maar er is in de afgelopen maanden in zowel binnen als buitenland, veel (goeds) over deze weergevers geschreven. Albert en zijn team zijn erin geslaagd om de weergave van dit nieuwe topmodel van de VR4-serie te vervolmaken.

De Kronzilla SX, hybride stereo eindversterker van KR Audio Electronics
De Kronzilla SX (foto hieronder) is het nieuwe, krachtiger broertje van de KR Kronzilla. Deze SX is letterlijk en figuurlijk een “beest” van een versterker die per kanaal ruim 2 x meer vermogen levert dan de standaard Kronzilla. De SX is Single-Ended, 2 x 50 watt RMS, Pure Class-A, zero negative feedback, etc. etc. Als het u “duizelt” kunnen we ook eenvoudigweg zeggen dat “the amplifier of the Century”, zoals de Kronzilla aan het einde van de vorige eeuw werd geroemd door de Amerikaanse vakpers, een twee maal zo sterk broertje heeft gekregen.

Cyberlight, de optische analoge interlinks van Harmonic Technology 
Het lijkt wel toveren. Elektronen worden “licht” en aan het einde van de optische kabel weer elektronen. Let op: deze kabel kan verslavend zijn; neem deze op in een installatie en u wilt nooit meer een “gewone” interlink, ongeacht de prijs.

Daarnaast vindt u verder in de sets: CD-spelers van EERA, systeemtafels en ontkoppelaars van het Zweedse SolidTech, SingleCrystal kabels van het Amerikaanse Harmonic Technology, Hype netfilters,  platenspeler van VPI & Pluto Audio, PS-Audio Powerplant, Herron en KR voorversterkers, speakerstands van B-tech, het opbergsysteem voor CD/Video/DVD Dacapo.

Samen met de platen & CD`s van Niko hopen we u weer heerlijke, onvergetelijke  momenten te bezorgen met hele mooie, “levensechte” muziek.

MERK

EDITORS' CHOICE