NIEUWSB&W

2e hands software bij HVT


Redactie HiFi.nl | 10 februari 2006 | B&W

(ingezonden mededeling)

Regeren is vooruitzien…

Nu heeft HVT geen politieke ambities, wel vinden we dat we vooruit moeten zien. Vooruitzien is ons inziens het inspelen op behoeften, moderniseren, uitbreiden en vernieuwen. Vooral in vernieuwen en inspelen op behoeften is door HVT de laatste maanden veel geïnvesteerd. Hierbij hebben wij nadrukkelijk de mening van u als consument en HVT-lezer mee laten wegen. Uit onderzoek blijkt dat vrijwel iedereen LP’s, (SA-)CD’s en/of DVD’s in zijn of haar collectie heeft die als overbodig beschouwd kunnen worden. Zonde van het geld! Waarom niet verkopen om de opbrengst eventueel te besteden voor de aankoop nieuwe software?

Met gepaste trots presenteren wij daarom op HVT.nl onze tweedehands software rubriek. Daarop bieden wij iedereen de mogelijkheid om zijn of haar software te koop aan te bieden. Computer software en games zijn vooralsnog uitgesloten. Met deze service zijn we als tijdschrift uniek in Europa en ‘last but not least’, het kost u helemaal niets! Het enige wat u moet doen is uw LP’s, (SA-)CD’s en/of DVD’s, aan de hand van de instructies op de website, zelf registreren.
HVT blijft buiten de transacties, koper en verkoper regelen onderling prijs, levering enzovoorts. Wij hopen hiermee een stimulans te zijn bij uw muziek- en filmhobby.

Voor meer informatie, klik hier

MERK

EDITORS' CHOICE

 • Op vakantie bij de dealer
  Primeur: Bowers & Wilkins 700 Signature
  Op vakantie bij de dealer
  lees meer »
 • Review
  NAD M33: grensverleggend
  Review
  lees meer »
 • Op vakantie bij de dealer
  HIFI.NL Lezersaanbiedingen
  Op vakantie bij de dealer
  lees meer »