NIEUWSB&W

Distributeur Audio Note

Redactie HiFi.nl | 27 januari 2006 | B&W

(ingezonden mededeling)

Audio-Note heeft nu een vaste distributeur in Nederland: Audio-Cube (distributeur van o.a. 47 Laboratory en Furutech). Doel is een stabiele basis te leggen voor Audio-Note in Nederland, waarbij continuoteit en service op lange termijn gewaarborgd zijn.

Bij Audio-Note denken velen aan peperdure apparatuur (zoals de Ongaku versterker van ruim 40.000 euro), maar Audio-Note maakt een zeer complete betaalbare reeks apparatuur (buizenversterkers, CD-apparatuur, draaitafels, speakers, kabels). Ook de goedkopere systemen leveren de "Audio-Note magie".

In het weekend van 25 en 26 maart 2006 wordt Audio-Note gedemonstreerd tijdens de Luistershow in Grand Café Engels, Stationsplein, Rotterdam (toegang gratis, gelegen bij het Centraal Station, op loopafstand van de Doelen Lente hifi show, die gelijktijdig plaatsvindt).

Mr. Peter Qvortrup himself zal ook demonstreren, met een selectie uit zijn enorme muziekcollectie. Verwacht geen "audiofiele muziek", hij laat graag op zijn eigen wijze horen dat 8W genoeg is om een PA/live-sound te creëren.
 

MERK

EDITORS' CHOICE