NIEUWSB&W

IS Europe 2006


Redactie HiFi.nl | 17 januari 2006 | B&W

Van 1 tot en met 3 februari a.s. zal IS Europe in de Brussels Expo plaatsvinden. De beurs is onstaan uit de samenwerking tussen CEDIA, InfoComm en NSCA en wordt ieder jaar in een andere europese stad georganiseerd.

Vorig jaar vond de IS Europe plaats in het Amsterdam, dit jaar is Brussel aan de beurt. IS Europe 2006 mag meer dan 330 exposanten vanuit de hele wereld verwelkomen op een oppervlakte van 23.000 m2 - het dubbele van 2005 editie.

Integrated Systems Europe (ISE) is duidelijk geen consumentenbeurs maar richt zich op distributeurs, installateurs, architecten, aannemers, consultants, AV dealers, systeem integrators, ontwerpers en technici. Het aanbod van producten is geheel gebaseerd op het optimaal en met uitgekiend bedieningsgemak weergeven van beeld en geluid, waar nodig in meerdere ruimtes tegelijk, gecombineerd met integratie van computertoepassingen als internet en e-mail.

In Nederland een opkomende industrie, in de USA en Engeland een al eerder geaccepteerde manier van denken en installeren. Voorbij lijkt de tijd dat beeld, geluid en computer zijn gescheiden. Architecten worden warm gemaakt voor in-wall luidsprekers - die overigens niet onder hoeven te doen voor monitors op stands -  in nieuwbouwwoningen wordt al rekening gehouden met centrale ruimtes voor AV en computer rekken, installateurs leggen lege buizen voor kabelsystemen. Dat wat u thuis kunt verwachten komt in versterkte mate terug in kantoren, schouwburgen, vergadercentra en meeting plaza’s.

Mike Blackman, Managing Director van ISE; “AV and Electronic Systems integration is about stimulating the senses to reflect the growing use of digital signage in retail and corporate environments and custom residential systems. At ISE we will be breaking new ground in staging a series of spectacular visual displays and pavilions, which are strategically, placed throughout the exhibition halls.”

Lees hier het HiFi.nl verslag van IS Europe 2005
Klik hier voor de officiële IS Europe website 

MERK

EDITORS' CHOICE