NIEUWS

Nieuwe LCD standaard Hexateq


Redactie HiFi.nl | 10 januari 2006

(ingezonden mededeling)

Hexateq Audio Visual is een Belgisch bedrijf dat zich richt op het ontwerpen en produceren van hoogwaardige meubelen en accessoires voor audiovisuele toepassingen.

Het eerste product dat op de markt verschijnt is een LCD standaard bedoeld voor eigenaren van LCD televisies die een elegante oplossing zoeken om hun display vrijstaand te gebruiken. Kenmerkend hierbij is het elegante design en de mogelijkheid om uit verschillende uitvoeringen te kiezen waarbij niet alleen kleur maar tevens vorm tot de keuze mogelijkheden behoort. Alle kabels - zelfs naar de standaard toe - zijn op een nette manier weggewerkt om het elegante karakter verder te onderstrepen.

De in hoogte verstelbare LCD standaard heeft een adviesprijs van 299 euro en is te verkrijgen via de website van Hexateq Audio Visual.

Andere producten die in het eerste kwartaal van 2006 geïntroduceerd zullen worden zijn o.a in hoogte verstelbare luidsprekerstandaards voor center- en monitor luidsprekers en een unieke plasma meurbeugel dat voor ieder scherm geschikt is, ongeacht de afmetingen.


Aanvullende informatie:

E-mail:  info@hexateq-av.com 
Website www.hexateq-av.com

EDITORS' CHOICE