NIEUWSCopulare

Copulare Tonbasen bij RA-Vision


Redactie HiFi.nl | 06 januari 2006 | Copulare

(ingezonden mededeling)

Sinds midden de grote vakantie heeft RA-Vision het dealerschap verworven voor Copulare Tonbasen uit Duitsland. Dit is een exclusief merk van meubelen voor uw HiFi- apparatuur.

De drijfveer van de ontwerper van Copulare was om High End componenten tot een absolute klankbeleving te brengen en daardoor de luisteraar een wondermooi emotioneel muziekgenot te bieden. Een Copulare rek is dan ook veel meer dan een bereikt ideaal voor hoe een rek zou moeten klinken of hoe het eruit zou moeten zien. Een Copulare rek weerspiegelt daarbuiten ook nog de buitengewone combinatie van onmeetbaar muzikaal plezier en een goede investering voor jaren.

Dat het concept van Copulare werkt, bewijzen dan ook de verschillende reviews van deze rekken, die unaniem de uitstekende klankkwaliteit en de perfecte afwerking prijzen. De rekken gaan van het basismodel tot het ultieme meubel, dat volledig bestaat uit brons.

De planken waarop de apparatuur staat, worden op een speciale manier gevuld, wat men bij Copulare de zogenaamde "Cross-section Filling" noemt, en dit naar keuze met kwartszand, loodkorreltjes of een combinatie van beide (naargelang de apparatuur en de klankmatige voorkeur van de klant).

Alle andere rekken kunnen volledig naar keuze van de klant afgewerkt worden, in echt houtfineer of eender welke combinatie van kleuren. Zo is dan ook elk rek iets exclusiefs en unieks voor zijn bezitter, elk rek wordt speciaal voor de klant met de hand gemaakt en afgewerkt in Duitsland.

EDITORS' CHOICE