NIEUWSDenon

Denon introduceert AVR4306

Redactie HiFi.nl | 04 januari 2006 | Denon

(ingezonden mededeling)

Het nieuwe jaar begint goed met de introductie van Denon’s nieuwste AV receiver: de AVR-4306. Een ongekend hoogwaardige AV receiver met schier oneindige mogelijkheden.

De AVR-4306 is Denon’s eerste receiver die multimedia ethernet-netwerk eigenschappen combineert met Denon’s onvolprezen AV surround kwaliteiten. Deze receiver vormt met recht het hart in een moderne thuis bioscoop installatie. Voorzieningen als Ethernet radio, Streaming muziek vanaf een pc en web-based configuratie en installatie zijn échte Denon primeurs.

Doordat Denon gebruik maakt van de DLNA (Digital Living Network Alliance) standaard voor onderlinge samenwerking van verschillende multimedia netwerk apparaten is een zorgeloze werking gegarandeerd. Zo kunt u eenvoudig MP3 en WMA muziek die u op een centrale pc ter beschikking stelt dankzij de aanwezig Ethernet verbinding op de AVR-4306 benaderen en afspelen. Zonder allerlei ingewikkelde trucs, gewoon met behulp van de meegeleverde Denon afstand bediening. Met diezelfde afstandbediening zijn ook uw iPod en USB muziek speler te benaderen. Heel simpel, want de aansluitingen hiervoor zijn al op de AVR-4306 aanwezig! Meer DLNA informatie kunt u terugvinden op www.dlna.org.

Naast al dit multimedia geweld is de AVR-4306 uitgerust met de meest recente DSP processoren (met 2000 MFLOPS rekencapaciteit!) voor de best mogelijke surround decodering, HDMI in- en uitgangen, het vermaarde Audyssey MultEQ inregelsysteem, zeven krachtige versterkers van 130 Watt elk en nog veel meer bekende Denon eigenschappen.

De vele analoge en digitale video aansluitingen (zoals component en HDMI) op de 4306 maken het mogelijk om de AVR-4306 in te zetten als hoogwaardig video schakelcentrum. Van eenvoudig composiet tot aan HDTV video signalen, alles wordt in de receiver tot de best mogelijke beeldkwaliteit geconverteerd. Zo is de HDMI uitgang in staat om uw moderne plasma of LCD tv te voorzien van een écht HD video signaal op basis van 1080p!

De versterkers, die in een fraaie behuizing zijn ondergebracht, zijn wederom een typisch Denon product: de beste geluidskwaliteit in stereo én surround en een zeer flexibele toewijzing van het vermogen aan willekeurige luidsprekers. Zo is het mogelijk om de front luidsprekers bi-wired aan te sturen of zelf luidsprekers in een andere ruimte onafhankelijk van de woonkamer te laten spelen (Multiroom).

Prijs en leverbaarheid:
De AVR-4306 is nu leverbaar bij de geautoriseerde Denon dealer en heeft een verkoopprijs van 2.099 euro.

MERK

EDITORS' CHOICE