NIEUWSMonster

Monster Xbox360


Redactie HiFi.nl | 30 december 2005 | Monster

(Ingezonden mededeling)

Monster Game, een divisie van Monster Cable Products en Microsoft Corp. maken vandaag hun exclusief licentie- contract bekend dat van Monster vanaf heden Microsoft`s officiële leverancier in Noord-Amerika maakt, wat betreft de audio en video kabels van de game console Xbox 360. De kabels zullen tijdens de lancering van de console op de markt gebracht worden in de Verenigde Staten en in Europa.

De Xbox 360 stelt nu al de nieuwe generatie video game consoles voor, dankzij dewelke spelers een unieke en onvergetelijke spelervaring zullen kunnen beleven. Zijn lancering in Noord-Amerika, in Europa en in Japan eind dit jaar, kondigt een nieuw tijdperk aan voor de numerieke markt: het tijdperk van connectie, personalisatie en permanente high definition.

Monster Xbox kabel

"De krachtige alliantie tussen Monster en Microsoft zal de gamers heel wat voordelen brengen" verklaarde Noël Lee, het "Head Monster". "Vandaag de dag schenkt men evenveel aandacht aan het ontwerpen van videogames op het gebied van technologie en afwerking, als aan de films in Hollywood. Vanaf de lancering van de eerste Xbox, heeft Microsoft een pioniersrol gespeeld in dit domein . Functionaliteitkenmerken in termen van atmosfeer, de verrassende kwaliteit van de bassen en zijn opmerkelijke visuele effecten, maken van de Xbox een exceptionele console. Dankzij de THX gecertificeerde kabels en accessoires, die speciaal ontwikkeld werden om aan de nieuwe normen van de Xbox 360 te voldoen en de beste op de internationaal markt zijn, kan Monster trots zijn op de uitvoering van dit werk. Bovendien hebben we ervoor gezorgd dat zodra deze geavanceerde technologie geïntegreerd is in de console, hij dezelfde audio en video kwaliteit produceert dat Microsoft verwacht."

"We zijn fier op de totstandkoming van deze samenwerking", verklaart Marc Whitten, Directeur van de Xbox Peripherals divisie. "De reputatie van het bedrijf Monster wat betreft meerwaarde en kwaliteit van hun klantenservice, maakt van hen de ideale leverancier voor de console Xbox 360. Om de spelers een onvergetelijke spelervaring aan te kunnen bieden, zijn veel essentiële elementen nodig, waaronder high performance kabels van het bedrijf Monster."

EDITORS' CHOICE