NIEUWS

Marmitek iParty

Redactie HiFi.nl | 28 december 2005

(ingezonden mededeling)

Eindhoven- Marmitek introduceert de iParty, een accessoire voor de iPod Mini waarmee je je iPod-muziek draadloos op je audio-installatie kan afspelen. De iParty biedt een unieke, draadloze èn betaalbare oplossing. Een absolute prijsdoorbraak!

iParty: wat is het en hoe werkt het?
De iParty zorgt voor een draadloze verbinding tussen je iPod Mini en je audio-installatie. Je klikt je iPod Mini op de zender van de Iparty. Hiermee wordt je iPod Mini ook meteen je afstandsbediening. Scroll, shuffle en play zoals je gewend bent. De iParty-zender heeft een eigen oplaadbare batterij en gebruikt dus geen voeding van je iPod. Een niet te verwaarlozen voordeel! De ontvanger sluit je middels de meegeleverde RCA kabel (tulp) aan op je audio-installatie en doet tevens dienst als oplaadstation. 

"Share and enjoy"
De iParty zorgt voor een uitstekende geluidskwaliteit via iedere audio-installatie. Je iPod wordt je muziekbibliotheek en vrienden en familieleden genieten mee van je favoriete muziek. De iParty is kinderlijk eenvoudig in gebruik te nemen: plug en play en het feest kan beginnen!

Overige technische informatie
De iParty bestaat uit een zender en een ontvanger. Tevens wordt een 3,5 mm. jack plug kabel meegeleverd zodat de iParty ook voor andere MP3 spelers geschikt is. Er worden twee oplaadbare batterijen en een 230V voedingsadaptor meegeleverd. De frequentie van de zender is 864Mhz. Het bereik van dit  handige apparaat is zo`n 15 meter. Het signaal gaat zelfs door muren en plafonds.

Prijs en beschikbaarheid
De adviesverkoopprijs van de iParty  bedraagt 59,95 euro. Midden januari is de iParty in de winkel te verkrijgen. De iParty voor de iPod Nano is momenteel in ontwikkeling en zal in het voorjaar van 2006 geïntroduceerd worden.


EDITORS' CHOICE