NIEUWSB&W

Marmitek TV Anywhere

Redactie HiFi.nl | 20 november 2005 | B&W

(ingezonden mededeling)

Soms wilt u op een plaats in huis televisie kijken waar geen antenne-aansluiting is. Niets is er zo vervelend om in muren en plafonds te moeten kappen en boren om coax-kabels door te trekken.

Met de TV Anywhere hoeft dit niet meer. Dit nieuwe Marmitek product geeft u de vrijheid om overal in huis, dus ook in de slaapkamer, op zolder, in de kelder of zelfs buiten TV te kijken.

Marmitek TV Anywhere
 
De TV anywhere is een audio-video zender die bestaat uit een zender, ontvanger en universele afstandsbediening. De zender wordt rechtstreeks aangesloten op de antenne-aansluiting en de ontvanger op de televisie. De zender met ingebouwde Philips tuner slaat alle beschikbare zenders op in zijn geheugen. Beeld en geluid wordt draadloos dwars door muren en plafonds verzonden.


Bijzonder handig


De TV Anywhere is niet alleen bijzonder handig als u een extra televisie wilt plaatsen in de keuken, slaapkamer of kinderkamer. Ook bij een tuinfeest of een kinderfeest op zolder kijkt u in een handomdraai televisie! In de slaapkamer een DVD-tje kijken terwijl de DVD-speler gewoon in de woonkamer blijft staan? Kan ook door de extra aansluitmogelijkheid op de `TV Anywhere-zender` voor de Video of DVD-speler. Bent u uw interieur beu? Met de `TV Anywhere` verplaatst u net zo makkelijk de TV als het (nieuwe) bankstel of de tafel.


Technische weetjes


Met de meegeleverde universele afstandsbediening bedient u niet alleen de TV, maar ook de DVD-speler, video of satelliet-ontvanger. Het signaal van de afstandsbediening gaat door muren en plafonds heen. Het bereik van de zender is 15m-30m (door muur en plafond) en zelfs 100 meter in vrij veld. Tot slot kunnen de kanalen op een heel eenvoudige manier in de juiste volgorde gezet worden.

Prijs:
De adviesverkoopprijs van de TV Anywhere bedraagt 149,95 euro.

MERK

EDITORS' CHOICE